VLM Header VLM Webshop Viva la Musical! - Fedezd fel!
SNI FB TW YT

Imre

Imre angol-magyar szakos egyetemi hallgató, emellett szenvedélyes színházlátogató. Számára alig múlhatnak el a hetek egy-két színházban töltött este nélkül. Az egyetemen kedvence a különböző rendezésekben értelmezett drámák értelmezése, illetve a modern angol és amerikai költészet. Mindezek mellett érdekli és tanul műfordítást, meglepő módon főleg drámát fordít. Egy olyan családban, ahol mindenki mindig tanul valamit, ami éppen érdekli, megtámogatva önzetlenül segítő és ösztönző egyetemi tanáraival, hamar motiválttá vált, hogy rövid blogbejegyzések formájában közzétegye élményeit, meglátásait, véleményét, melyek által egyrészt maradandóbbá teheti a színházi élményeket, másrészt felkeltheti az idő folyamán igen látogatottá vált blogjára tévedő további olvasók érdeklődését is.

VLM - Oberhausen

2008-ban a németországi Oberhausenben is bemutatták a Vámpírok Bálját, hatalmas sikerrel! Kecskés Timi, Rákász Dani és Héger Tibi több blogbejegyzéssel is megörvendeztették a hazai rajongókat a premier előtti próbaidőszakban.

VLM - Avenue Q

Az Avenue Q – A mi utcánk hazai premierjét hatalmas érdeklődés övezte. A Viva la Musical! az utca lakóinak exkluzív blogjával jelentkezik. Reményeink szerint így azok is kedvet kapnak rá, hogy megtekintsék a Centrál Színház előadását, akiknek eddig még nem volt szerencséjük ehhez a musicalhez.