VLM Header VLM Webshop Viva la Musical! - Fedezd fel!
SNI FB TW YT

ÉDESKETTES HÁRMASBAN - MISKOLC

Szereposztás

Vernon: CSERVENÁK VILMOS

Sonia: SZIRBIK BERNADETT

Nyitólap

(Miskolc)
Bemutató: 
2016. 04. 08.
Repertoáron

Tartalom

(Miskolc)
Bemutató: 
2016. 04. 08.
Repertoáron

A hetvenes évek végén, New Yorkban játszódó történet szereplői Vernon, a sikeres zeneszerző és Sonia, a kezdő dalszövegíró. Jellemük összeférhetetlensége és állandó „pengeváltásaik” dacára a munkakapcsolatból hamar szerelem lesz. A lány volt barátja azonban - láthatatlan harmadikként - folyamatosan zaklatja őket telefonhívásaival. Vernon hiába próbálja szarkasztikus humorával kezelni a helyzetet, az állandó viták csakhamar szakításhoz vezetnek. A végén persze minden jóra fordul, addig azonban elhangzik jópár remek dal. Neil Simon jóvoltából pedig élvezhetjük a nevetés gyógyító erejét, melyre a túléléshez napjainkban is mindnyájunknak szüksége van.

Neil Simon vígjátékait sziporkázó, szellemes párbeszédek és gyengéd érzelmesség egyaránt jellemzik. Írásai nem csupán rendkívül szórakoztatóak, de mély emberismeretről tanúskodnak. Marvin Hamlisch, az amerikai színpadi és filmzene - minden létező díjjal kitüntetett – népszerű zeneszerzője volt. Az Édeskettes hármasban a két világsztár együttműködéséből született romantikus zenés komédia.

Színlap

A hangfelvételen közreműködik: Regős Zsolt karnagy, Balázsi Vivien, Kiss Nóra, Majláth Marianna, Kriston Milán, Marozsán Zoltán

Fordította: Galambos Attila

Díszlet- jelmeztervező: JUHÁSZ KATALIN

Zenei vezető: NAGY NÁNDOR

Video: HAJDUFI PÉTER

Súgó: MÁRTON ANDRÁS

Ügyelő-Rendezőasszisztens: ÉRSEK JUDIT

Rendező: Seres Ildikó

Kapcsolódó tartalmak