VLM Header VLM Webshop Viva la Musical! - Fedezd fel!
SNI FB TW YT

KAPJ EL!

Szereposztás

 

Sonia: Balogh Anna

Vernon: Szomor György

Kar: Burány Árpád, Nagy Róbert, Molnár Sándor, Farkas Boglárka, Török Tünde Judit/Gábor Anita szh, Litauszki Enikő Szandra szh.

Nyitólap

(Békéscsaba)
Previews: 
2011. 06. 09.
Bemutató: 
2011. 11. 11.
Nincs műsoron

Tartalom

(Békéscsaba)
Previews: 
2011. 06. 09.
Bemutató: 
2011. 11. 11.
Nincs műsoron

 

Neil Simon az amerikai vígjáték első számú mestere. Neve a színházi siker biztosítéka. Marvin Hamlisch az amerikai színpadi és filmzene - minden létező díjjal kitüntetett - briliáns alkotóművésze. Sokoldalú lírai zenéje világszerte ismert, népszerű muzsikussá avatta. A magyar nézők a Chorus Line világhírű musical zeneszerzőjeként ismerhették meg. Hite szerint a zenének megvan a hatalma ahhoz, hogy közel hozza egymáshoz az embereket.

És mi a titka Neil Simon darabjainak? Frenetikus humor, lélekismeret, megindítóan gyöngéd érzelmesség, és szikrázóan szellemes dialógusok, amelyek minden művében magas fokon érvényesülnek.

A most bemutatásra kerülő musical a két világsztár – Neil Simon és Marvin Hamlisch – együttműködéséből született különlegesen szép, romantikus zenés komédia.

A játék hőse Vernon, a befutott, sikeres slágerszerző, és Sonia, a kezdő dalszövegíró. Mindketten hivatásuk megszállottjai, nem könnyű emberek. Bár első találkozásuktól kezdve remekül dolgoznak együtt, magánéleti kapcsolatuk azonban korántsem ilyen harmonikus. Senki sem akar feladni önmagából egy picit sem. A korkülönbség, az ízlések, a temperamentumok különbözősége is mind-mind komoly feszültség forrása, s ez még fokozódik, ahogyan Sonia korábbi párja láthatatlanul, de egyre agresszívebben közéjük furakodik. Így lesz a kétszemélyes játékból „édes hármasban.” Lesz-e végül „édeskettes”? Maradjon ez is titok, ahogyan az életben is a párkapcsolat, a szerelem, a házasság is tele van titkokkal, amelyeket soha nem tudunk megfejteni….

Színlap

 

Neil Simon – Marvin Hamlisch:

Kapj el!

kamaramusical

 

Fordította: Miklós Tibor

Ügyelő: Szente Károly

Díszlettervező: Juhász Katalin      

Jelmeztervező: Vesztergombi Anikó

Koreográfus: Kerekes Judit

Súgó - Rendezőasszisztens:

Kiss Kata

Rendező:

Seregi Zoltán

Kapcsolódó tartalmak