VLM Header VLM Webshop Viva la Musical! - Fedezd fel!
SNI FB TW YT

FANTOM 25 MAGYARORSZÁGI DÍSZBEMUTATÓ

13 válasz [Utolsó bejegyzés]
VLM Online

Nyerj VIP páros belépőt a Fantom 25 magyarországi díszbemutatójára és az azt megelőző állófogadásra február 15-én! Nem kell mást tenned, mint itt a VLM új fórumán megírni, miért gondolod úgy, hogy Neked kell megnyerned a belépőt. Az általunk legeredetibbnek, legötletesebbnek tartott bejegyzés nyer! Itt tehát nem a szerencse számít, hanem hogy milyen nagy Fantom rajongó vagy! Sorsolás hétfő este! FIGYELEM: A fórum használatához regisztrálnod kell a VLM oldalán! Csak az ide, a VLM fórumára beküldött nevezések érvényesek! 

PhantoMina

Nagyon szeretnék ott lenni. Magyarázat egyszerű: 2006. 04. 02.-én volt az első alkalom, hogy megismerkedtem ezzel a csodálatos remekművel, amelyet Adrew Lloyd Webber megalkotott, Az Operaház Fantomjával. Azóta egyszerűen nem tudom elfelejteni azt az élményt, előadásmódot, ahogy magával ragadt a darab. Igazi érzelmi hullámok sodortak magukkal. És ezért a mai napig hálás vagyok! Szeretem a mű a gyönyörű dallamait, magukkal ragadnak, és eltudok a hétköznapi gondoktól vonatkoztatni.
Három dolog miatt, különösen kötödöm hozzá:
1. Még gimnáziumos koromban a ballagáskor az Éj zenéje volt a háttérzene, és mi egy szép koreográfiával táncoltunk rá.
2. A Fantom története, a musical és Webber elképzelése a folytatásról, arra sarkallt, hogy magam is megírjam a saját kis alkotásomat, Az örök szerelem címmel. Mondjuk igen, hasonló lett a címe, de a története és a végkímenetele más.
3. A Fantomról szóló könyvek megszerzése: Az Operaház Fantomja, A Mannhattan Fantomja és a Fantom.

Kíváltképpen, a magyar előadás a legszebb szerintem, ahogyan színpadra lett állítva. De a videómegosztó portálnak köszönhetően magam is megtekintettem a külföldi előadásokat, amik szintén rabul ejtettek.

Kérem, annyira szeretnék ott lenni!

P.fruzzs

Hogy miért szeretnék ott lenni a díszbemutatón?? Hát ki ne szeretne ott lenni!!!
Régóta vagyok musicalrajongó, több kedvencem is van, de a Fantom zenéje az ami egyből elvarázsol. Azt hiszem ez egy olyan darab, amit még 100 év múlva is játszani fognak. Időtlen történet, egy olyan zenei világgal, ami a még nem rajongók figyelmét is felkelti. Mind a színházi darab és mind a film nagy hatással volt rám...szeretném ha ez a hatás fokozódhatna, azáltal, hogy részt vehetek ezen a bemutatón, ami egy örök kincs, egy örök emlék maradna, gazdagítva az eddigi élményeimet ezzel a művel kapcsolatban.
És nem utolsó sorban remek vizsgaajándék lenne ez számomra, mivel vasárnap óta hivatalosan is fodrász vagyok:))))
És azt hiszem mások nevében is mondhatom, hogy köszönjük ezt a csodás lehetőséget!!!!

Julie David

Kicsi korom óta járok színházba, mégis 2011. májusában láttam először Az Operaház Fantomját, és az volt az a néhány óra, amikor megfordult velem a világ, magával ragadott a színház és a színjátszás. Nekem ez volt az a darab, ami inspirációt nyújtott ahhoz, hogy a színészet felé kacsintsak, és azóta is, ha nehezebben megy a színjátszás, vagy csak kissé reménytelennek látom az érvényesülést, meghallgatom Az Operaház Fantomja lemezt és máris jobb lesz minden. Azóta persze már megnéztem még néhányszor a darabot, és szerintem még milliószor meg tudnám nézni, olyan sokat jelent számomra. Ezért szeretnék részt venni a Magyarországi bemutatón, hiszen ez újabb energiatöltetet adna a folytatáshoz.

CsoSza

Sziasztok!
Nem is tudom,hogy álljak neki.Hogy miért is szeretnék ott lenni?
Körübelül 7-8 éves lehettem,mikor először láttam Az Operaház fantomját.Emlékszem,még nem ment annyira az olvasás,így szinte az egész film alatt folyton azt kérdezgettem anyától:-Ezt most kell olvasni. :)
Akkor persze a történetből nem értettem meg sokat,de mire már 11-12 éves lettem,és valódi színházrajongóvá váltam,mindennél jobban szerettem volna megnézni a Madách Színházban is a darabot.Nagyon nagy élmény volt,mikor végre meggyőztem anyukámat,hogy vigyen el,és az előadás után még napokig hallottam a dalokat,amint ott motoszkáltak a fejemben.Sajnos többször már nem volt lehetőségem látni,csak a DVD-t nézegettem,így nagyon jó lenne most újra látni,örök színháztársammal: édesanyámmal. :)

vir80

Miért is szeretnék ott lenni?
Nagy kedvencem a Fantom. A musical a Madáchban, a filmverzió, az eredeti és a magyar változat CD-n.
Az esküvőnkön (7 évvel ezelőtt) az első dal, a Fantomból az Ennyit kérek én volt. A legszebb dal az egész darabban szerintem. Bármikor meghallom, hallgatom azóta is az esküvőnk napja jut eszembe és a férjem könnyes szeme:-)

CDfan

Nos, hogy miért is szeretnék olyan nagyon részt venni a hazai bemutatón? Többek között azért, mert nemcsak végigkísértem az Operaház Fantomjának hazai alakulását, de elindított egy olyan megállíthatatlan folyamatot bennem, aminek hatására bátran kijelenthetem, hogy gazdagabb lett az életem sok-sok fantasztikus élménnyel.

Általános iskolás voltam még, 7 éve, mikor az egyik akkori osztálytársam ódákat kezdett zengeni az Operaház Fantomjáról. Ennek hatására addig-addig nyaggattam a nővéremet, míg el nem vitt a Madáchba, és meg nem néztük a darabot. Sajnos részletesebben nem emlékszem, de azt tudom, hogy Christine szerepét Fonyó Barbara játszotta, annak ellenére, hogy a CD-n Mahó Andrea hallható. Ugyan mára minden szereposztásában volt már szerencsém látni a darabot, akkor, az általános iskola vége felé nem leplezett csalódottsággal ültem be a nézőtérre, ami Christine első számánál (Gondolj rám) elszállt: egycsapásra minden szomorúságom abbamaradt. Most visszagondolva mindez persze nagy butaság volt.

Csak sokkal később, a középiskola második éve felé történt, hogy egy kedves osztálytársam ismeretségre tett szert a Pesti Magyar Színházban, és szakmai jegyekkel hívott folyamatosan színházba. Az Operaház Fantomja óta megvolt bennem az elszántság és az akarat, de igazán ekkor kezdődött az, ami odáig vezetett, hogy ma már egy hetet is igen nehezen bírok ki színház nélkül.

Körülbelül ekkor láttam újra a Fantomot, emlékszem, másodjára Mahó Andival. Innentől kezdve már nem tudom megmondani pontosan hogy követték egymást az élmények, csak azt, hogy hamarosan bevezettem a "blokkonkénti két Fantom" politikát, most januárban láttam a darabot tizenegyedjére és tizenkettedjére.

Tavaly kezdtem el színház blogot írni főképp a saját szórakoztatásomra, és ekkor még nem sejtettem, hogy mások is rátalálnak. Olyannyira ismeretes a Fantom-imádatom a család és a barátok körében is, hogy nővérem, aki még annak idején először vitt el megnézni a Fantomot csodás ajándékötlettel állt elő idén karácsonyra: valahogy megszervezte, hogy a január 22-én a háromórás kezdés helyett még kettő órára ott lehettem, és egy ügyelő kolléga segítségével részt vehettem a Fantom előtti hangbeálláson, egy túrán a színfalak mögött, és amiért olyan jól szót értettünk (no meg persze mert estére is volt ám jegyem) az első és a második előadás között is ottmaradhattam. S hogy szépen idekapcsoljam az előbb már elhintett információt, erről az élményemről még egy elég hosszúkás blogbejegyzést is posztoltam: http://hobbitermek.blogspot.com/2012/01/az-operahaz-fantomja-madach-szin... .

Nemrég jártam a Madách szervezésén, ezúttal Csoportterápia jegyeket hoztam el, de már kérdezgettem: mikor lesz legközelebb Fantom? Bizonyára hozzátartozik a varázáshoz, hogy viszonylag sok várakozás előz meg egy-egy blokkot, amelynek során átlagosan 6-8 alkalommal játsszák, és ez így is van jól. Úgy vélem most már talán egy kicsit érthető, miért szeretnék ott lenni mindenen, ami a Fantommal kapcsolatos: mert elkísért egy úton, mert elindította a darabok (és nem szükségképpen csak a musicalek) szeretetét bennem, amely láng azóta is ég, immár angol szakos egyetemistaként. Mindennek ellenére mégis ugyanúgy várom a következő előadást, amire sikerül jegyet vásárolnom, mint legelőször. És ezért szeretnék ott lenni a Puskin moziban.

johanna

Sziasztok!
Hazudnék ha azt mondanám, hogy régóta nagy Fantom rajongó vagyok.Ősszel volt alkalmam Mahó Andrea és Csengeri Attila előadásában hallani a Fantom duettet. Teljesen elvarázsolt a hangjuk.Azóta sikerült a Madách színházban is megnézni, de sajnos csak egyedül mert már csak 1 db. jegy volt az előadásra. Teljesen magával ragadott a zene a történet. A Színészek nagyszerű játéka a díszlet. Egyszóval az egész csodás élmény volt!Férjemnek szeretnék meglepetést szerezni ha sikerül megnyerni a jegyet,hogy velem együtt átélhesse ő is ezt a csodát!!

egyszemeper

Még nem láttam a darabot, ezért szeretnék nyerni.

kinga162

Én nem bánnám, ha elrabolna a fantom. Miért ne adjuk meg neki ezt a lehetőséget? Lehetne a musicalnek egy új folytatása is! :D

Cristine

Sziasztok!
Nem is tudom hogy kezdjek hozzá. 2005-ben láttam először a Fantomot Emmy Rossum és Gerard Butler főszereplésével. Először nem akartam megnézni, mert ez előtt nem nagyon hallgattam ilyesfajta zenéket, de aztán rábeszéltek. És azt kell mondjam, rögtön magával ragadott. Andrew Lloyd Webber valóban egy zseni, és persze Gaston Leroux tudása is kétségbevonhatatlan. Miután megnéztem a filmet, újra és újra látni akartam, vagyis inkább hallani. Az összes dalszöveget kívülről fújom már, persze azért nem vagyok egy Christine Daae. :) Már fuvolán is megpróbálkoztam a Think of me-vel és zongorán is megtanultam a számomra legkedvesebb dallamokat eljátszani.
A összes barátom tudja, hogy milyen nagy Fantom rajongó vagyok, néha már az agyukra is megyek vele.
Zene ilyen nagy hatással még nem volt rám, és nagyon örülök, hogy egykor rábeszéltek az unokatestvéreim, és megismerhettem ezt a csodálatos művet. Mikor megláttam a YouTube-on a 25. évfordulós videót, nagyon megörültem, hogy akár én is részese lehetek ennek, ugyanis sajnos színházban még nem volt alkalmam megnézni, pedig az igazi hatást főleg ennél a darabnál, csak ott lehet elérni. Egyébként is nagyon szeretem a színházat, és az sincs kizárva, hogy ha felnövök, ebbe az irányba szeretnék továbbmenni. Nagyon örülnék, ha én nyerhetném meg ezt a belépőt, persze ha nem így lesz, akkor is köszönöm a lehetőséget, és nem leszek kisebb rajongója a Fantomnak. :)