VLM Header VLM Webshop Viva la Musical! - Fedezd fel!
SNI FB TW YT

VLM KÉRDEZZ- FELELEK!

6 válasz [Utolsó bejegyzés]
VLM Online

Musicalekkel kapcsolatos kérdésed van? Szakértő csapatunk mindent elkövet, hogy megválaszolja!

VLM Online

Kedves Dóra!

Információink szerint sajnos a Révész nem megtekinthető, illetve ennek lehetőségéről a rendező tudna bővebb felvilágosítást adni.

Egy tipp: nem tudjuk, hogy kisfilmekre is vonatkozik-e a köteles példány leadása, de amennyiben igen, elképzelhető, hogy a Filmintézetben (http://www.filmintezet.hu) van belőle egy kópia.

VLM Online

Kedves fenyvesi.ata!

Meghallgatni a dalokat a jelenlegi szereplőkkel sajnos nem tudjuk, hol lehet, de az Ördögölő Józsiást a Magyar Televízió múlt héten rögzítette és Pünkösdkor adja le az M2.

fenyvesi.ata

Sziasztok!

Olyanban esetleg tudnátok nekem segíteni, hogy Ördögölő Józsiás dalait meg tudjam hallgatni. Van egy kettő, amik már fennt vannaka neten, de nem azok éneklik akik játszák és én úgy szeretném meghallgatni,
Nagyon köszönöm előre is a segítséget! :)

doridomi

Szép napot!
Nem annyira musicales kérdés, de nagyon hálás lennénk, ha segítenének. Szabó P. Szilveszter Révész című kisfilmjét szeretném megnézni minden áron, ám nem találom. Nem tudnának segíteni, hogy hol tekinthető ez meg? Nagyon megköszönném!
Dóra

VLM Online

Kedves Viktória!

Elnézést kérünk a késői válaszért, de Kérdezz-Felelek rovatunk csak november 1-jétől indult. Kérdésedre válaszolva: Az Ember Tragédiájából az alábbi linkeken érhető el három dal a soundcloudon:

http://soundcloud.com/cragmusic/bolond-vil-g-szombathelyi-w-s

http://soundcloud.com/cragmusic/az-ember-trag-di-ja-angyalok

http://soundcloud.com/cragmusic/angyalok-kara-m-n-sz

Jó szórakozást!

Viktória Molnár

Üdv!
Az Ember tragédiája zenéjét hol lehet megszerezni?
Válaszukat előre is köszönöm
Viktória