VLM Header VLM Webshop Viva la Musical! - Fedezd fel!
SNI FB TW YT

APÁCA SHOW SZEREPLŐVÁLOGATÁS

Castingon keresi a Zikkurat Színpadi Ügynökség az Apáca Show musical szereplőit.

A 2018. augusztus 10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon debütál a Broadwayn és West End-en 2006 óta nagy sikerrel futó Apáca Show (Sister Act) musical Szente Vajk rendezésében. A Zikkurat Színpadi Ügynökség meghallgatást hirdet a produkció következő szerepeire:

Deloris Van Cartier: helyét kereső előadóművész. Szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, ezért bujkálnia kell a kolostorban, amitől eleinte idegenkedik, de megkedveli, amikor elkezd dolgozni a kórussal. Nagyszájú, pimasz, de alapvetően melegszívű. Nem: nő 
Kor: 25 - 35
Lágé teteje: F#5
Lágé alja: E3 

Sister Mary Robert: a rendbe felvételét kérő lány, aki a kitett gyermekként a zárdában nevelkedett. Félénk, halk szavú, aki Deloris segítségével rátalál a hangjára.
Nem: nő
Kor: 18 - 25
Lágé teteje: A5
Lágé alja: F#3 

Sister Mary Patrick: nővér, csintalan, lelkes, izgulékony
Nem: nő
Kor: 30 – 40 

Michelle: Deloris háttér-énekesnője. Szemtelen, gyorsan visszavág.
Nem: nő
Kor: 20 - 30
Lágé teteje: F5
Lágé alja: Bb3 

Tina: Deloris háttér-énekesnője. Kicsit buta, naiv.
Nem: nő
Kor: 20 - 30
Lágé teteje: F5
Lágé alja: Ab3
 
Jelentkezni az apacashow [dot] casting [dot] zikkurat [at] gmail [dot] com e-mail címen lehet 2017. október 2-ig, PDF vagy Word formátumú fényképes bemutatkozás csatolásával, melyben szerepelnie kell a jelentkező adatainak, elérhetőségének, referenciáinak, illetve a megpályázott szerepnek. 

A kiválasztott jelentkezőket e-mailben értesítésítik, amelyben megküldik a meghallgatás anyagául szolgáló két dal szövegét és kottáját. 
 
A meghallgatás helye és időpontja: 2017. október 16-17., 11 és 16 óra között, Tesla Budapest Szórakoztatóközpont, LOFT terem.

Az ügynökség az érdeklődéseket a +36-1-340-5560-as telefonszámon várja.
 

Kapcsolódó tartalmak