VLM Header VLM Webshop Viva la Musical! - Fedezd fel!
SNI FB TW YT

PÁL UTCAI FIÚK ELŐADÁS A STRANDSZÍNHÁZBAN

Az alsóörsi strandon és az Amfiteátrumban lép színpadra a veszprémi Pannon Várszínház társulata júliusban - tájékoztatta az MTI-t a teátrum igazgatója.

Vándorfi László elmondta, hogy július 21-én a strandszínházban Szirmai Albert-Bakonyi Károly-Gábor Andor Mágnás Miska című operettkomédiáját játsszák, július 29-én Dés László-Geszti Péter-Grecsó Krisztián A Pál utcai fiúk című zenés játékát mutatják be az Amfiteátrumban.

Az alsóörsi strandon közvetlenül a Balaton partján áll majd a színpad, ami különös hangulatot kölcsönöz a színházi estének, a strandszínház 250 néző befogadására alkalmas. Az esőhelyszín az alsóörsi sportcsarnok lesz - fogalmazott az igazgató.

Az Amfiteátrumot a tervek szerint 2019-re felújítják, így a július végi előadás lesz az utolsó a régi környezetben - közölte, hozzátéve, hogy a Vígszínház után a bemutató joga másodikként a Pannon Várszínházé.

A Pannon Várszínház alkotóinak Mesevarázs című interaktív, zenés gyermekelőadása a nyár folyamán még négy alkalommal látható a strandszínházban, július 21-én és 29-én valamint augusztus 13-án és 20-án - mondta az igazgató.
A gyermek előadások a strandbelépő áráért, a felnőtt előadások jeggyel látogathatók - fűzte hozzá. 

forrás: MTI

Kapcsolódó tartalmak