VLM Header VLM Webshop Viva la Musical! - Fedezd fel!
SNI FB TW YT

IFJÚ TEHETSÉGEK

BARANYAI ANNAMÁRIA

Baranyai Annamária nevével már sok musical előadásban találkozhattak a nézők. Azt viszont kevesen tudják róla, milyen szakon végzett a főiskolán, mik az álmai, illetve, hogy jobban szereti, ha Annaként szólítják.

BRASCH BENCE

" Ez olyan lesz, mint, amilyet én csinálok, viszont biztos, hogy vannak benne olyan mozdulatok vagy hangsúlyok, amit Ők is így csinálnak. Én azt tanultam itt, hogy „lopni” nem szégyen, főleg jó dolgokat és, hogyha azt tényleg magába tudja építeni az ember és nem egy olyan mozdulat, amit lelopott és csak utánozza, hanem tényleg magába szívja, akkor az egy jó dolog."

FEJES SZANDRA

A Petőfi Musical Stúdióban, majd a Tűzmadár Musical Műhelyben és Bánfalvy Ági színészképzőjében ismerkedett a színpaddal és a zenés színházzal. A Társulatba Réka szerepére jelentkezett, de a zsűri azon nyomban meglátta benne a Táltosasszony megszemélyesítőjét. A szerep legesélyesebb várományosaként nyerte meg a Táltosasszony-döntőt.

GÖMÖRI ANDRÁS MÁTÉ

Születési hely: Szikszó

Tanulmányai: Pesti Magyar Színiakadémia, Pesti Broadway Stúdió

HORVÁTH ZITA

2009 - badora dance company - táncművész
2009 - Gárdonyi Géza Színház tánctagozat - táncművész 

Tanulmányok: 
2007 - Magya Táncművészeti Főiskola
2007- Művészeti Középiskola, Pécs - táncművész
2006 - Művészeti Középiskola, Pécs

KÁDÁR SZABOLCS

"Azt érzem, hogy a koromnak és a jelenlegi kvalitásaimnak megfelelően tökéletesen helyt tudok állni. Nyilván kihívás volt, amikor a vizsgát csináltuk, akkor voltak bennem hangi kételyek, hogy el tudom-e énekelni mondjuk a Tébolyt, vagy a Paris és Rómeó párbaját. Ez egy mentális gát volt, amit aztán lebontottam, ez volt igazából a legnagyobb akadály, ami jellemezte a munkámat, de aztán hála Istennek ez eloszlott, és már 100%-osan tudok teljesíteni."

KOCSIS DÉNES

"Én mindig színész szerettem volna lenni. Kisgyerekkoromtól jártam színi szakkörbe, utána drámatagozatos iskolába iratkoztam. Először prózai színésznek készültem, de emellett imádtam énekelni és valahogy mindkettő nagyon erős volt bennem és rájöttem, hogy együtt szeretném csinálni ezt a kettőt. Amikor megnéztem a Rómeó és Júliát, még nem tudtam, hogy lehet ide felvételizni, csak azt éreztem, hogy ez vonz engem."

PÁSZTOR ÁDÁM

Mosonmagyaróváron született. Már gyerekként is vonzotta a színpad, ezért 2003-ban jelentkezett a Fehér Ló Amatőr Színház társulatába.

PETŐ ZSÓFIA

Gyermekkorától kezdve a zene és a színház szerelmese, általános iskolás korában 6 évig tanult zongorázni. Gimnáziumi évei alatt a Miskolci Egressy Béni Zeneiskolába járt magánének-zeneirodalom szakra, énektanára V. Molnár Judit operaénekesnő volt.

SÁNDOR PÉTER

"Van a színháznak egy jellegzetes szaga, amit ha valaki beszippant és megérzi a légkörét, akkor valami megváltozik benne és valami egészen érdekes dolog kezdődik, a rabjává válik az ember." 

SZENTMÁRTONI NORMAN

Budapesten született 1985. június 5-én. A nyomorultak hatására kezdett komolyabban foglalkozni az énekléssel és a zenés színházzal. Tanulmányait a Pesti Broadway Stúdióban végezte, azóta is a Budapesti Operettszínház darabjaiban látható. Szabadidejében dalszövegeket ír és musicalt fordít.

VERÉB TAMÁS

Veréb Tamás Miskolcon született. Kapcsolata a színházi élettel még gyermekként kezdődött, amikor a Miskolci Nemzeti Színház Isten pénze című darabjába beválogatták. Később játszott a Carmenben, majd a Kölyök című musical címszerepét alakította négy éven át. Szintén a Miskolci Nemzeti Színházban szerepelt, mint a Valahol Európában Csórója két éven át. 2010-ben két újabb szerep következett: a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon került sor a Szegény gazdagok és a Robin Hood musicalek ősbemutatóira, az előbbiben Kálmán, az utóbbiban William szerepét alakította. 2013-től az Operettszínház Elfújta a szél produkciójában Ashley szerepében látható.

Zenei tanulmányait a miskolci Egressy Béni Zeneiskolában folytatja Simonné Balogh Emesénél, 2007. szeptemberétől pedig a Földessy Margit Színitanodájába járt.

Rendszeresen vesz részt magyar és nemzetközi énekversenyeken. 2007 és 2010 között négyszer nyerte el a MOL Tehetségtámogató program egyéves ösztöndíját, mely tehetséges fiatal művészek és ifjú tudósok szakmai fejlődését segíti.