VLM Header VLM Webshop Viva la Musical! - Fedezd fel!
SNI FB TW YT

BUDAVÁRI PALOTAKONCERT NYEREMÉNYJÁTÉK

Játssz velünk, és nyerj jegyet a Budavári Palotakoncert programsorozatra!

Az ötödik, jubileumi Budavári Palotakoncert Fesztiválként kerül megrendezésre. A fesztivál nyitányaként, augusztus 3-án a Magyar Nemzeti Táncegyüttes látványos táncszínházi előadása kerül színpadra. Az előadás témáját az idén 150 éves kiegyezés adja, a produkció koreográfusa Zsuráfszky Zoltán.

Sissi nyomában címmel augusztus 4-én és 5-én a Budapesti Operettszínház nagyszabású operettkoncertje kerül színre. A hazai operett komponisták mellett a bécsi operett világát is megidézi a műsor, amelynek szerkesztője Kerényi Miklós Gábor- KERO®, rendezője Somogyi Szilárd.

A Nemzeti Filharmonikusok augusztus 6-án Magyar est címmel mutatja be szimfonikus koncertjét, amelyet az együttes nemrégiben kinevezett zeneigazgatója, Hamar Zsolt vezényel.  Az est során Liszt, Kodály és Dohnányi művei csendülnek fel; a szólista az ifjú zongoraművész, Ránki Fülöp lesz.

Az alábbi kérdésre helyesen válaszolók között páros belépőket sorsolunk ki az augusztus 3. és 6. között megrendezett négy koncertre. Kérjük, jelöld meg, hogy melyik dátumra vagy dátumokra szeretnél jegyet nyerni! (Mind a négy alkalom megjelölhető!)

Kérdés: Mi a címe a Budapesti Operettszínház operettkoncertjének?

Megfejtés: Sissi nyomában

Nyertesek: Gyengési Erika, Tót Zoltánné, Vargáné Máté Aranka, Somogyi Lászlóné

Lejárat: 
péntek, július 28, 2017 - 23:00