Hírek, beszámolók

A dzsungel könyve az alsóörsi a Harley Davidson Open Road Festen

A dzsungel könyvét mutatja be a Pannon Várszínház a 13. Harley Davidson Open Road Festen, emellett koncertezik például a Nazareth, a Tankcsapda és az Edda is június 6. és 10. között az Európa Kempingben.

Hebling Zsolt, Alsóörs polgármestere az eseményt beharangozó hétfői tájékoztatón elmondta: a fesztivál a Balaton-felvidék legkiemelkedőbb, legnagyobb tömeget vonzó rendezvénye. Az ott lakók évről évre várják a rendezvényt, amely nélkül már elképzelhetetlen a szezonkezdet. Kissé felfordul a környék élete, de a szállások, vendéglátóhelyek megtelnek és már nem csak a fiatalok, hanem az idősebbek is érdeklődnek iránta – tette hozzá.

Buza Sándor, a fesztivál sajtófőnöke a koncertek közül kiemelte a The Sweet és a Nazareth fellépését, a magyar együttesek közül a Tankcsapdát, az Eddát, a Magna Cum Laudét említette. Szlovákiából a Konflikt, Csehországból pedig a Cankisou lép fel Alsóörsön. Vasárnap a hagyományok szerint családi nap lesz, amikor kötetlenebb keretek között ismerkednek a családok a “Harley életérzéssel” – tette hozzá Buza Sándor.

Három éves az együttműködés a Pannon Várszínház és a fesztivál rendezői között – idézte fel Vándorfi László igazgató. A veszprémi társulat idén A dzsungel könyve című musicalt mutatja be június 10-én este a fesztiválon.
“Ravasz darab ez, mert látszólag gyerekeknek szól, de az élet dzsungelét is mutatja bizonyos emberfajtákkal” – fogalmazott az igazgató, aki azt is elmondta, hogy A dzsungel könyve túl van az ötvenedik előadáson, frissült szereposztással mutatják most be.

Az európai hírű Harley Davidson Open Road Festre most először 25 magyar városból szervezett, vezetett túra indul. Az öt napos motorünnep legnagyobb eseménye a szombati parádé, a motorosok felvonulása lesz. 

forrás: MTI

Kapcsolódó tartalmak

A púpos – új magyar musical ősbemutató Komáromban

Buchmann-Horváth Emese

Megvan a Mamma Mia! szereposztása

Volf Anna

Fantom 2: rendhagyó világpremier

admin

Az Egy bolond százat csinál a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Volf Anna

A High School Musical hamarosan Hollandiában is

admin