Hírek, beszámolók

A Játékkészítő hamarosan a mozikban

A 2015 karácsonyán nagy sikerrel bemutatott A Játékkészítő című pop-show-musical felvételeiből készül mesemozi, főbb szerepekben Stohl Andrással, Szabó Győzővel, Kamarás Ivánnal, Nagy Feróval, Oroszlán Szonjával és Hajdu Steve-vel.

Az elmúlt két évben majdnem százezren látták A Játékkészítőt. A nem mindennapi szereposztással, lenyűgöző látványvilággal és a történetben elhangzó, azóta platinalemezzé érett zenei anyaggal készült előadásra – a hazai siker után – már nemzetközi szinten is nagy az érdeklődés. A Játékkészítő 2015-ös megújult változata a mozivásznon éled újjá.

„Több kamerával vettük fel az összes tavaly karácsonyi előadást. A mintegy 24 órányi forgatott anyagból összevágva igyekeztünk egy olyan „mozit” csinálni, ami teljes értékűen adja vissza az eredeti, színházi élményt. A Játékkészítő vélhetően azért is lett sikeres, mert mesékre mindenkinek szüksége van, korosztálytól függetlenül. Mi, az alkotók hiszünk a meseterápiában és úgy gondoljuk, a gyerekkorunkban hallott és látott mesék pozitívan épülnek be az életünkbe és ezeket az érzéseket, a megoldásokat később bármikor elő tudjuk hívni. Ez a varázslat is hozzájárult ahhoz, hogy az egyszeri és megismételhetetlen pop-show musicalt ennyien szerették, szeretik.” – árulta el Illés Gabriella, az előadás producere.

A Játékkészítő 2016. május 27-től lesz látható a mozikban, a PARLUX Entertainment Magyarország forgalmazásában; egy idehaza eddig még nem alkalmazott forgalmazási mód, az úgynevezett “platform release” formájában.

 

forrás: szinhaz.hu

Kapcsolódó tartalmak

Kőszegen a Padlás

admin

Új arcok a Mi utcánkban

admin

A tánc világnapja 2012

Volf Anna

Új zenés beszélgetés-sorozat indul májusban

Buchmann-Horváth Emese

Rendkívüli kihívások előtt az egri Gárdonyi Géza Színház

Volf Anna