Hírek, beszámolók

A Kőszegi Várszínház júniusi bemutatói

A Kőszegi Várszínházba látogatók A mizantróp főszerepében Szinetár Dórát, a Nagy Négyes tagjaként Molnár Piroskát, valamint a Honfoglalás című musicalt is megnézhetik júniusban.

A Kőszegi Várszínházban június 27-én került bemutatásra Moliére A mizantróp című műve a Turay Ida Színház SPIRIT Kamaraszínházának előadásában. A főszerepekben Szinetár Dóra és Makranczi Zalán látható, az előadásban a Quimby/Kiss Tibor szerzeményei is elhangoznak.

Június 29-én bemutatásra kerülő Honfoglalás című magyar rockopera célja a magyar honfoglalással kapcsolatos legújabb történelmi információk közvetítése a mai fiataloknak és a Kárpát-medencében élő összes magyarnak. Az előadáson látható lesz többek között Pintér Tibor, Janza Kata, Papadimitriu Athina.

Egy békés művészotthonban él a tenor, a basszus és az alt, amikor egy nap váratlanul beköltözik a szoprán is. Teljessé vált az egykori legendás Nagy Négyes, mely június 30-án kerül bemutatásra Molnár Piroska, Vári Éva, Szacsvay László és Benedek Miklós által.

Kapcsolódó tartalmak

Keresztül Európán – Tompos Kátya varázslatos zenei utazása

Rechtenwald Kristóf

Édes teher

oldadmin

Színre viszik Nils Holgersson kalandjait a Karinthy Színházban

Bárány Anna

Broadway fesztivál 2012 – Csillagok éve (2012. 09. 14.)

Tóth Barbara

A Pécsi Nemzeti Színház tizenkét bemutatót tervez az új évadban

Volf Anna