Hírek, beszámolók

A legenda másik arca – Színházak éjszakája Budán a Városmajorban

A Szabad Tér Színház is csatlakozott a 2012. március 31-én első alkalommal megrendezésre kerülő Színházak Éjszakája programsorozathoz. „Étterem Színházi Percekkel”, Jazz koncerttel és a „Művész és Néző a porondon” bemutató előtti beszélgetéssel várják az érdeklődőket.

A Szabad Tér Színház legkisebb játszóhelyén, a Városmajori Garden Étterem Színházban a nyár legnagyobb ősbemutatója, a Báthory Erzsébet musical-opera jegyében rendezi meg programjait.

A különleges este kötetlen hangulatban kezdődik: 20 órától Báthory welcome koktéllal és saját készítésű falatkákkal várják a színház közreműködő művészei a nézőket, akik belekóstolhatnak az étterem színház hangulatába.

20:30-tól ízelítőt kaphatnaka Budapesti Nyári Fesztivál Jazzy Tower koncertjeiből, amelyek a 101 éves Margitszigeti Víztorony kerengőjében kerülnek megrendezésre. Ezúttal Kozma Orsi énekel, zongorán kíséri Gátos Iván.

22 órától pedig lehull a lepel, a jelenlévők mindent megtudhatnak Báthory Erzsébetről. Kulisszatitkok az életből és a készülő előadásból, az alkotók és a szereplők közreműködésével. Ekkor mutatják be a címszereplőt, akinek a személye egyelőre még titok. Akik biztosan ott lesznek: Thurzó György, Nádasdy Ferenc, Caravaggio és a nyomozó Walter, továbbá Bagó Bertalan, Pejtsik Péter, Szomor György, Miklós Tibor, Vereckei Rita, Kiss Borcsa, Miller Zoltán, Szemenyei János és Báthory Erzsébet…

Szeretettel várják tehát mindazokat, akik szeretik a jó zenét, a titkokat és a fordulatos, ám kötetlen hangulatot.

*

A programsorozat eseményei kizárólag a Színházak Éjszakára érvényes karszalaggal látogathatók. A tizenhárom színházba érvényes karszalag megvásárolható előzetesen a Szabad Tér Jegyirodában (1068 Budapest, Nagymező utca 68. hétfőtől péntekig 9-től 17 óráig, jegyiroda@szabadter.hu, 06-1/301-0147), és aznap este a helyszínen is.

Felnőtt karszalag: 1700 Ft, tanuló (diákigazolvánnyal): 1000 Ft, gyerek (6 éves korig): 100 Ft.

További info:www.szabadter.hu

Kapcsolódó tartalmak

Ötödik évadát nyitotta meg a Szarvasi Vízi Színház

oldadmin

Vámpírok Bálja – Interjú Sánta Lászlóval

Vincze Dániel

Cameron Mackintosh, A nyomorultak producere bekerült a Broadway Hírességek Csarnokába

Volf Anna

Avenue Q – Így kezdődött

Vincze Dániel

Shakespeare jegyében Miskolcon

Sándor Petra