Hírek, beszámolók

A magyar könnyűzene ismert dalaira épülő maffiamusical a Margitszigeten

Érinthetetlenek címmel a magyar könnyűzene ismert dalaira épülő musical ősbemutatójára készülnek a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Az Érinthetetlenek című maffiatörténetet összesen négy estén, 28-án, 29-én, 30-án és július 1-jén láthatja a közönség – áll a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

A darab története szerint “az 1960-as évek elején Amerikában egy kedves maffiacsalád válságba kerül. A családfő jó útra tér, lányuk szerelmes lesz a környék rendőrfőnökébe, közvetlen szomszédaik az orosz maffia megbízásából kémkednek utánuk, s mindezek fejébe az évszázad nagy fogására készül az FBI. Ebben a zavaros, bűnökkel terhelt környezetben nem csoda, ha konfliktusok születnek, ha be nem teljesült vágyak szomorú könnyeket csalnak fiatal lányok szemébe” – olvasható a darab ismertetőjében.
Mint írják, a több mint 200 négyzetméternyi LED-fal, 70 intelligens robotlámpa, különleges hangi és pirotechnikai hatásokon kívül 24 táncos, 14-tagú élőzenekar és 13 színész garantálja a nyáresti szórakozást a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Az előadásban a maffiafőnök szerepében Egyházi Géza, rendőrfőnökként Magyar Bálint, Hanna szerepében Andrádi Zsanett látható, emellett Fehér Adrienn, Józsa Imre, Fekete Linda, Gerner Csaba, Pálfalvy Attila, Békefi László és Trokán Anna játszik a darabban. A hangszerelés Czomba Imre munkája. A produkció rendezője Simon Kornél. 

Andrádi Zsanett ezúttal nemcsak a női főszerepet alakítja, hanem a produkció társproducere is. A fiatal színésznőt A vámpírok bálja című musicalben Sarah szerepében ismerhette meg a közönség. Azóta a Centrál Színház több zenés darabjának főszereplője, legutóbb a Robin Hood című zenés játékban játszott. Simon Kornél színész A hangvilla titka című mesejáték színre állításával debütált rendezőként, a darab a Centrál Színház műsorán szerepel.

Az alkotók remélik, hogy a musicalt ősztől kőszínházban is láthatja a közönség.

forrás: MTI

Kapcsolódó tartalmak

Megkezdődtek a Jézus Krisztus Szupersztár próbái

admin

Megfakult a szivárvány

admin

Megkezdődött a jegyértékesítés a 2017-es Budapesti Nyári Fesztiválra

Buchmann-Horváth Emese

Átadták a Domján Edit-díjat

Mezőfi Orsolya

Megvan az Addams Family új otthona

admin