Hírek, beszámolók

Mától játsszák az Addams Family-t a Broadway-n

Addams FamilyA 2009-es chicagói tryout után ma este kerül színpadra első alkalommal az Addams Family musical-változata a Broadway-n. A négy hétig tartó preview-időszakot követően április 8-án tartják a hivatalos világpremiert a Lunt-Fontanne Színházban.

A musical zeneszerzője és dalszövegeinek írója Andrew Lippa (The Wild Party),  a szövegkönyv Marshall Brickman és Rick Elice (The Jersey Boys) munkája. A rendező-dizájner Phelim McDermottJulian Crouch duóhoz a chicagói sorozat alatt a producerek kérésére csatlakozott a négyszeres Tony-díjas rendező, Jerry Zaks, akinek javaslatára a musical komoly átalakításon esett át a tryout óta.

A szerzők az eredeti képregény-alakok köré vadonatúj történetet kreáltak. Színpadon az Addams Family tagjait Nathan Lane (Gomez), Bebe Neuwirth (Morticia), Terrence Mann (Mal Beineke), Carolee Carmello (Alice Beineke), Kevin Chamberlin (Uncle Fester), Jackie Hoffman (Grandma), Zachary James (Lurch), Adam Riegler (Pugsley), Wesley Taylor (Lucas Beineke) és Krysta Rodriguez (Wednesday) kelti majd életre.

Kapcsolódó tartalmak

Továbbra is bizonytalan helyzetben a Magyar Színház

Volf Anna

Jézus Krisztus Szupersztár (Csengeri-Varga-Balogh)

oldadmin

LGT-musical a Veszprémi Tavaszi Fesztiválon

admin

Jon Favreau rendezi Az oroszlánkirály játékfilmváltozatát

Buchmann-Horváth Emese

Aranypálca 2012 – Kálmán Imre nemzetközi operett-musical karmesterverseny – 2. elődöntő

Czitrovszky Balázs