Belföld Hírek, beszámolók Kiemelt hír Nyereményjáték

Adventi játék a Viva la Musical!-lel

Idén egy különleges adventi kalendáriumot készítettünk nektek! 24 napon keresztül tartó játékunkkal szeretnénk megköszönni minden olvasónknak az egész éves figyelmet!

Nagy boldogság számunkra, hogy hosszas előkészítő munka eredményeként mindennap meglephetünk valakit egy a zenés színház világához kapcsolódó ajándékkal! Nem kell mást tennetek, mint naponta ellátogatni a weboldalunkra, a weboldal jobb oldalán feltűnő mikulásfejre kattintani és kinyitni az adott nap “ajándékcsomagját”. A csomagban egy kérdést találtok, amelyet Kecskeméti Zsuzsi munkatársunk, valamint a magyar musicaljátszás legismertebb alakjai – kedvenceitek tesznek majd fel egy videóban.

Az ajándékhozó mikulásfej – az oldal jobb oldalán

A válaszlehetőségeket közvetlenül a videó alatt találhatjátok. Ha megadtátok a helyes választ, a facebook profilotokkal kell azonosítanotok magatokat (hogy pontosan tudjuk majd a nyertes személyét) – ha ez megvan, nincs más teendő, mint várni a másnap 10 órát, két okból is: egyrészről kisorsoljuk a nyertest, másrészt pedig feltesszük az újabb napi kérdést, amely egy újabb esély a nyereményre. A nyertesek nevét  – miután felvettük velük a kapcsolatot, visszajeleztek és hozzájárultak nevük közzétételéhez – a kalendárium adott napi ablakában tesszük közzé.

December 24-én pedig mindenki újabb esélyt kap, hogy nyerhessen! Ekkor azok között sorsoljuk ki játékunk fődíját, akik az adventi időszakban velünk játszottak. A fődíj pedig… egyelőre maradjon titok! Hamarosan minden kiderül!

Mindenkinek nagyon jó játékot, nyugodt adventi készülődést kívánunk!

Játékszabályzat