Belföld Hírek, beszámolók

Alföldi, Feke és Molnár Piroska az Apáca Show-ban

A jövő nyári, Dóm téri produkcióban Alföldi Róbert gengsztert, Feke Pálrendőrtisztet, Molnár Piroska pedig zárdafőnöknőt alakít. Mától a musicalt is tartalmazó, kedvezményes, karácsonyi bérletek válthatók a Szegedi Szabadtérire.

2018. augusztus 10-én mutatják be az Apáca Show-t a Szegedi Szabadtéri Játékokon, de már most nagy népszerűségnek örvend a készülő produkció, sosem látott ütemben fogyn ak rá a jegyek. A hat előadásra szóló jegyek fele már gazdára talált.

A diszkó- és soul-dallamokkal fűszerezett musicalsiker hazai főszereplőjét castingon választják ki, három fontos szereplőről azonban ma lerántották a leplet. Molnár Piroska alakítja a zárdafőnöknőt, aki a történet szerint a diszkódíva Deloris rejtekhelyét biztosítja, Feke Pál lesz Eddie Souther rendőrtiszt, aki az izgalmas sztorit indító bűntény megoldására törekszik, Alföldi Róbertet pedig gengszterként láthatjuk az előadásban, Curtis Jackson szerepében. Mindhárman közönségkedvenc visszatérők a Dóm tér színpadán.  

Minden idők egyik legnépszerűbb amerikai filmvígjátékának musicalverziója – melyet a nyolcszoros Oscar-díjas Alan Menken jegyez – most látható először Magyarországon, Szente Vajk rendezésében, a Szabadtéri és a Zikkurat Ügynökség közös produkciójaként.

Idén is kedvezményes, karácsonyi bérletekkel szeretné szebbé tenni az ünnepeket a Szabadtéri: ötféle konstrukció közül választhatunk. A Premier bérlet az összes jövő nyári előadás első estéjét, míg a Musical bérlet három látványos zenés produkciót, az Apáca Show-t, az Alföldi Róbert rendezésében színre vitt Hegedűs a háztetőnt és a tavalyi nagy sikert, A Notre Dame-i toronyőrt tartalmazza. A 2018-as évad egyik legjobban várt előadása, a Rómeó és Júlia mellé választható az Apáca Show vagy Verdi operája, a Rigoletto, illetve ez utóbbi párosítható A Notre Dame-i toronyőrrel is.

A kedvezményes karácsonyi bérleteket november 2-től lehet megvásárolni a Fesztivál Jegyirodán és online felületeken, 6450 Ft-tól. 

Kapcsolódó tartalmak

EZ nem ugyanAZ! – musical koncert újra

Kiss Brigitta

11 Drama Desk a Billy Elliotnak

admin

Elhunyt a West Side Story szerzője

Utasi Nikolett

Megkezdődött a jegyértékesítés a Szegedi Szabadtéri 2018-as évadára

Buchmann-Horváth Emese

Nagy Sándor nyomoz

admin