Interjúk

Az ember érzi a súlyt, ami rá nehezedik

Melyik volt számodra a műsor legszebb, és melyik a legnehezebb pillanata?

Az az igazság, hogy több is van. Az egyik legkedvesebb emlékem, amit meg is könnyeztem, az a Réka szerepéről való döntőben az a „népi egyveleg” volt, amit a lányok énekeltek. Hihetetlen hatással volt rám; de azt gondolom, a műsor végig tele volt gyönyörű pillanatokkal.

A legnehezebb percet inkább a legfurcsábbként jellemezném: egészen különleges érzés volt, amikor megkaphattam Torda szerepét. Ilyenkor az ember érzi a súlyt, ami rá nehezedik, de közben persze hatalmas öröm tölti el.

Milyen a kapcsolatotok A Társulat többi tagjával?

Nagyon baráti a kapcsolat, szeretjük egymást, sokat járunk össze, és a szabadidőnk nagy részét is együtt töltjük. A műsor valóban egy nagy csapattá, egy nagy családdá kovácsolt minket, éppen ezért a hatalmas megtiszteltetés mellett az új barátaim miatt is nagyon örülök, hogy részese lehetek ennek az egésznek.

Hogyan kerültél közel a musical műfajához, és melyek a kedvenc musicaleid?

7 éves koromban volt az első meghatározó musicalélményem a Képzelt riport egy előadásán. De azt mondhatom, nálam nagyon sokáig a zenekarozás volt az előtérben, minden percemet az töltötte ki. A musicalt mint műfajt elég sokáig nem próbáltam ki; az utóbbi években kezdtem csak el járni meghallgatásokra, és egyre jobban átéreztem, egyre jobban megszerettem.

A kedvenc musicaleim – éppen azért, mert a műfajjal való ismeretségem elég új keletű – a most futó darabok közül kerülnek ki; nagy kedvencem a Mozart! és a Jekyll és Hyde. Természetesen most az István tölti ki a napjaimat, ami nagyon közel áll a szívemhez.

A kép forrása: www.rockerek.hu

 

Vincze Dániel

Kapcsolódó tartalmak

József extra – május 26.

Nagy Péter

A leggonoszabb musicalszereplő

admin

Így készült az Operaház Fantomja – 7. rész

admin

Új pályázati kiírás az Operettszínház élére

Sándor Petra

Kapj el – kamaramusical Békéscsabán

Volf Anna