Hírek, beszámolók

Barbra Streisand a világ legismertebb musicaljéből is énekel új lemezén

Barbra Streisand hamarosan új albumot ad ki, jelenleg is stúdióban dolgozik. A lemezre egy duett is készül A Muzsika hangja című musicalből, melyet a színész Jamie Foxx-szal rögzített.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas Foxx pár nappal ezelőtt a közösségi hálón osztotta meg azt a fotót, melyről így írt:”Senki nem mondhatja, hogy az életem nem áldott… Most fejeztük be a munkát a legendás Barbra Streisanddal”.

Streisand szerint Jamie Foxx nagyon vicces ember, akinek emellett fantasztikus hangja van.
A színész több zenés filmben is szerepelt, többek között ő alakította Curtis Taylor Jr.-t a Dreamgirls-ben, 2005-ben pedig a Ray Charles életét feldolgozó Ray című filmben nyújtott alakításáért Golden Globe-, BAFTA- és Oscar-díjjal jutalmazták.

Barbra Streisand Az RIAA hivatalos adatbankja szerint a legtöbb lemezt eladott női előadóművész az Amerikai Egyesült Államokban, 71,5 millió minősített albumeladással. Tavaly megkapta a Szabadság-érmet, mely a legrangosabb elnöki kitüntetés Amerikában. Az elismerést olyan embereknek ítélik oda, akik méltó módon járultak hozzá az Egyesült Államok biztonsági vagy nemzeti érdekeihez, a világbékéhez, valamint kulturális vagy más jelentős állami vagy magántörekvésekhez.

Barack Obama akkor úgy fogalmazott: “Barbra több albumot adott el Amerikában, mint bármelyik női előadó a történelem folyamán. A létező összes illusztris díjat megkapta. A színházi és filmes életén kívül szenvedélyesen kiáll a női egyenjogúság mellett, olyan problémák szószólója, mint a szívbetegségek”
Arról még nincs hír, hogy Streisand új albuma mikor jelenik meg és milyen dalok szerepelnek még rajta.

Egyelőre csak az biztos, hogy a musicalből a mindenki által jól ismert ‘Climb every mountain’ című számot dolgozták fel és ez is hallható lesz a korongon A Billboard Magazin minden idők 200 legjobb lemezeiből összeállított listáján A Muzsika hangja ma is a második.

forrás: szinhaz.hu
 

Kapcsolódó tartalmak

A kölyök: musical-premier Mosonmagyaróváron

admin

Vámpírinvázió Franciaországban

Utasi Nikolett

Maradnak a vezetők a Thália, a Madách és az Újszínház élén

Volf Anna

Eric Idle Magyarországra látogat

Volf Anna

Górcső alatt a Love Never Dies dvd

Vincze Dániel