Hírek, beszámolók

Better Than Sex Budapesten is!

Pár napja hírt adtunk Bella Máté, Galambos Attila és Suda Balázs Róbert musicaljéről, melyet a múlt hónapban mutattak be Londonban hatalmas sikerrel.

Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a produkciót Budapesten is színre állítják, méghozzá 2010. szeptember 17, 18 és 19-én 20 órakor a Pinceszínházban.

A művet a Színművészeti Egyetem felkérésére írta a három magyar szerző 2008-ban, majd a sikeren felbuzdulva kezükbe vették sorsukat, és elkészítették a kibővített nagyszínpadi angol változatot és egy év megfeszített munkája nyomán erőfeszítéseiket siker koronázta: megvalósult a londoni bemutató, melyet most egy budapesti sorozat követ.

A musical Anglia történelmének legmocskosabb összeesküvéséről, a Puskaporos merényletről rántja le a leplet. Az ál-dokumentum musical féligazságokból és kitalációkból szőtt, vádaskodásokkal ízesített, zenével, kiszivárogtatásokkal és erotikával fűszerezett politikai felforgatás.

A londoni bemutatót a kritika is igen kedvezően fogadta. Íme egy részlet a lelkes beszámolók egyikéből:
„Az eredmény egy vakmerő, féktelen kavalkád, olyan mintha egy gimnáziumi történelemtanár idegösszeomlást kapna, és ezek után megtartaná élete utolsó tanóráját. Kifejezetten eredeti, lehetetlen elfelejteni, majdhogynem túl merész, hogy ajánlani merjem, ez az egyik legbecsavarodottabb este, amit valaha színházban eltöltöttünk.”

Az érdeklődők a produkció honlapján találnak bővebb információt: www.betterthansexmusical.co.uk

Kapcsolódó tartalmak

Örömzene – Interjú Bereczki Zoltánnal

Buchmann-Horváth Emese

Dancs Annamari az Év hangja Erdélyben

Volf Anna

Budapesti Nyári Fesztivál sajtótájékoztató

admin

Évadnyitó színházi korzó vasárnap az Andrássy úton

Volf Anna

David Bowie musicalsikere New Yorkban

Volf Anna