Hírek, beszámolók

Blues Brothers koncertshow a Margitszigeten

A nyár egyik legpörgősebb zenés szabadtéri produkciójára kerül sor augusztus 3-án és 5-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A világhírűThe Blues Brothers-dalokból készült már film és színházi előadás is. A Budapesti Nyári Fesztivál kínálatában, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a koncert-show változatot láthatják a nézők, Magyarországon először, magyarul. 

Elwood és Jake Blues szerepében Feke Pál és Serbán Attila lép színpadra, akik nem csak főszereplői a show-nak, hanem zenei és művészeti vezetőként is jegyzik a produkciót. A főszereplők „Joliet” Jake és Elwood Blues, a (való életben is létező) The Blues Brothers zenekar alapítói egy árvaház számára akarnak egy kis pénzt szerezni. Összeszedik a régi zenekari tagokat. A koncertek között a szó szoros értelmében feldúlják Amerikát.

A két musicalszínész már számos darabban játszott együtt (Jézus Krisztus Szupersztár, Spamalot), de most új oldalukról ismerhetik meg őket. Ígéretük szerint a közönség is énekelni és táncolni fog velük.  A két énekes-színészt a szakma legjobb zenészeiből álló zenekar kíséri. Az est sztárvendége – Aretha Franklin szerepében – Tóth Vera lesz.

Videóajánló:

Kapcsolódó tartalmak

Kristályban úszó, jégtánc-revüs báli jelenettel nyit az idei Szegedi Szabadtéri

Sándor Petra

Berlinből Budapestre költöznek a vámpírok

admin

Rövidhírek, 2014. július

Volf Anna

Épül a Porondszínház

admin

Szent Grál Felkutatási Versenyt hirdet a Madách Színház

Volf Anna