Belföld Hírek, beszámolók

Brian May meglátogatta a WWRY csapatát

A Queen gitárosa izelítőt kapott a készülő magyarországi ősbemutatóból.

November 3-án látogatás tett a We Will Rock You csapatánál Dr. Brian May, a Queen együttes szólógitárosa, a musical egyik szerzője. A produkció tagjai nyílt, szeretetteljes embert ismerhetett meg a sztárban, aki elismerően nyilatkozott a készülő magyar előadásról. “Lehengerlő volt. Látni ezt a fiatal csapatot ezzel a hihetetlen energiával, és ahogy előadják ezt az új, bámulatos koreográfiát, miközben olyan magas szinten énekelnek ahogy, egyszerűen lenyűgöző! Én pontosan tudom, mennyi munka van abban, hogy ez ilyen szinten működjön. Ez egy remek érzés, és szerintem ez a musical sokkal tovább fog élni, mint mi és ezt már a születésekor is így éreztem, és erre igazán büszke vagyok…”

Fotó: Sárközy Marianna

A baráti légkörben zajlott találkozón a szereplők előadtak pár dalt a darabból, így elhangzott a Rádió GaGa, a Killer Queen, és a Ki élne így örökké is, illetve Brian May a készülő produkció terveibe is betekintett. “Láttam a nagyon sok díszlet- és jelmeztervet, amik elképesztők. Imádom, hogy ez az előadás ennyire új és kreatív, és ez most tényleg a legjobb hely és pillanat arra, hogy ezt megvalósítsuk. Úgy éreztem átjön benne a humor, és ez fontos, mert ennek a történetnek van szíve, de nagyon sok komédia is van benne, és ennek a kettőnek egyensúlyban kell maradnia. Nevetned kell, de sírnod is, mert különben nem működhet a dolog, és még így, lecsupaszítva is éreztem, hogy ez működik. Megmaradt az érzelem…”

“Remek energiája van a show-nak. Igazából a darab szereplőit összekapcsolja a Queennel. Mi úgy mondjuk a vibrálás, az alkotásunk energiája átáramlik a szereplőkön. És itt a magyar stábnál, olyan egyértelműen átjött ez. Nagyon jó volt ebben az állapotában látnom a produkciót, mert tudom, hogy amikor majd jelmezben, díszletben, fényekkel és hangosítva látjuk majd ugyanezt, egyszerűen elképesztő lesz. Szerintem egy teljesen új generációval fog majd kapcsolódni.” – nyilatkozta a gitáros, aki Instagram oldalán buzdítja a hazai Queen rajongókat, hogy nézzék meg a musical magyar verzióját.

A produkció tagjai részt vettek a budapesti Queen koncertet övető fogadáson is, ahol Brian May és az együttes dobosa, Roger Taylor köszöntötte őket.

A We Will rock You magyarországi ősbemutatója 2017. november 24-én 19.30-kor lesz a BOK Csarnokban, ahol november 25-én és 26-án még két-két alkalommal lesz látható az előadás. Jegyek elérhetők a produkció weboldalán.

Forrás: wwry.hu

Kapcsolódó tartalmak

Készül a japán nyelvű Wicked cd

admin

Nicole Scherzinger is játszik a Dirty Dancing új televíziós feldolgozásában

halasi.vivien

Híres világutazók a Margitszigeten

Buchmann-Horváth Emese

Nem tudok élni nélküled

Buchmann-Horváth Emese

Közkívánatra visszatér Budapestre a Postmodern Jukebox

Sándor Petra