Hírek, beszámolók

Csillagok éve CD a Heti Témában

A 2012/2013-as évad bemutatóinak, illetve jelenleg is futó előadásaink legnagyobb slágerei hallhatók azon a CD-n, amit a szerencsés vásárlók a Heti Téma című lapban találhatnak június 7-étől egy héten át.

A Budapesti Operettszínház együttműködő partnere, a Théma Lapkiadó Kft. új hetilappal jelentkezik, a Helyi Téma után itt a Heti Téma, amelynek első száma június 7-étől kapható az újságárusoknál. Akik megvásárolják az újságot, ha szerencsések, a lap mellékleteként megkapják a Budapesti Operettszínház Csillagok éve CD-jét.

A korongon megtalálhatók új bemutatóink slágerei, így a Marica grófnőből már bizonyára ismert Hej, cigány, Marica belépője, valamint a Szép város Kolozsvár. A Viktóriából felcsendül a Honvéd banda, a Nem történt semmi és az Ahol az ember fölmászik a fára. Ezen felül a nemrégiben bemutatott Veled, Uram! Szörényi-Bródy rockopera két nagysikerű férfi szólója is hallható Feke Pál és Szomor György előadásában. Természetesen a jelenleg is nagy sikerrel futó musicalek is szerepelnek a lemezen, így a már aranylemez minősítésű Rebecca CD-ről elhangzik az I’m an American woman, a Miss Saigonból pedig a Kasza Tibor által átdolgozott Szóló szaxofon. A Ghostból Így van jól címmel a lemezre került Dolhai Attila és Vágó Bernadett duettje, amely hamarosan a rádiókban is hallható lesz. Ezeken kívül az Elisabeth-ből, a Bohém Castingból, valamint az Ördögölő Józsiás produkciókból is találhatók részletek a kiadványon. 

A CD-n a következő dalok hangzanak el:
1. Ghost – Így van jól (Dolhai Attila – Vágó Bernadett)
2. Marica grófnő – Szép város Kolozsvár, Marica belépője, Hej cigány (Fischl Mónika, Dancs Annamari, Kerényi Miklós Máté, Vadász Dániel)
3. Ördöglő Józsiás – Lakodalom: Lámsza dala (Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Csuha Lajos)
4. Veled, Uram! – Ősi joggal (Szomor György és a Budapesti Operettszínház Musical Együttese)
5. Veled, Uram! – Hej, Nyitra vára (Feke Pál)
6. Bohém Casting – Producert találtunk – kvartett, A szerelem veszekedés – kvartett ( Boncsér Gergely, Brasch Bence, Kocsis Dénes, Kelemen Dániel, Frankó Tünde, Molnár Ágnes)
7. Viktória – Ahol az ember felmászik a fára…, Nem történt semmi, Honvéd banda… (Fischl Mónika, Szendy Szilvi, Peller Károly, Vadász Zsolt)
8. Elisabeth – Hogyha kell egy tánc (Janza Kata és Szabó P. Szilveszter)
9. Miss Saigon – Szóló szaxofon (remix) (Kerényi Miklós Máté és Dancs Annamari)
10. Rebecca – I’m an american woman (Szulák Andrea) 

forrás: operettszinhaz.hu

Kapcsolódó tartalmak

István, a király Balatonföldváron

Volf Anna

Aranyborjú premier

Liga Mihály

Folytatódik az Operettsztárok Budán programsorozat

Buchmann-Horváth Emese

Balog Zoltán: töretlen szakmai elismerés övezi a Gyulai Várszínházat

Volf Anna

A zene világnapja – All That Jazz

Volf Anna