Hírek, beszámolók

Decemberben jelenik meg Feke Pál új lemeze!

Feke Pál: Musical Live – Egy igazi különlegesség, exkluzív karácsonyi megjelenés! Az élő felvételeket tartalmazó lemezen megszólalnak a legnagyobb musical-, filmzenei és világslágerek rockos, dinamikus hangszerelésben.

Feke Pál 2014. március 29-én adott élő koncertet a Soproni MKB Musical Arénában, Musical Live címmel. A teltházas koncert, amelyen sztárvendégként Keresztes Ildikó és Serbán Attila is fellépett, hatalmas sikert aratott: a közönség állótapssal ünnepelte az énekeseket és a zenekart egyaránt.

Decemberben CD-n jelenik meg a koncert zenei anyaga, így a soproni aréna után immár saját hangszóróiból csendülhetnek fel többek között a Jézus Krisztus Szupersztár, az István, a király vagy A nyomorultak legismertebb dallamai, valamint olyan hazai és külföldi sztárok legnagyobb slágerei, mint az Illés együttes, Charlie, Máté Péter, Queen vagy a Blues Brothers. A lemezen összesen 16 dal szólal meg rockos, dinamikus hangszerelésben, az élő nagykoncert páratlan hangzását, hangulatát a legmagasabb minőségben visszaadva.

A CD decembertől kapható a boltokban!

További információk a megjelenés pontos időpontjáról hamarosan…

Kapcsolódó tartalmak

TOLDI MUSICAL A RAM COLOSSEUMBAN

József Kriszti

Musicalek 2008 / 2009 – Az évad áttekintése

admin

Várszínházi előadások Kisvárdán

Volf Anna

Csonka András új szerepben

Mezőfi Orsolya

Alt duett a Pécsi Harmadik Színházban

Sándor Petra