Hírek, beszámolók

Evergreen – Válogatás a legszebb Streisand dalokból

Barbra Streisand fél évszázadnyi munkásságából szemezget a magyar musicaljátszás három dívája, Náray Erika, Polyák Lilla és Szulák Andrea december 6-án a Budapest Kongresszusi Központban.

2013-ban, a Zsidó Nyári Játékok keretében mutatkozott be először az Evergreen című koncert, melynek apropója egy dupla jubileum volt: 1963-ban alakult meg a Stúdió 11 és az évben jelent meg a „The Barbra Streisand Album” című lemez, amellyel a rendkívüli tehetségű művésznő pályája elindult. 2015. december 6-án a Budapest Kongresszusi Központ ad otthont a különleges estnek, ahol Náray Erika, Polyák Lilla és Szulák Andrea interpretációjában hallhatja a közönség az amerikai díva dalait. 

A két párhuzamosan és sok-sok síkon zajló életutat megannyi örökzöld dallam köti össze, melyek az elmúlt öt évtized meghatározó zenei élményei voltak. Ezeket a dalokat szerkesztették egy folyammá, fogalmazták újra vonósokkal kiegészített zenekarra, Náray Erika, Polyák Lilla és Szulák Andrea személyében pedig olyan népszerű, igényes, nyitott művészeket találtak szólistának, akik partnerek voltak a különleges és izgalmas alkotómunkában.

A három művésznő rendkívül érzékenységgel formálja meg a Barbra Streisand által előadott, sok esetben igen bonyolult kompozíciókat. A koncerten felcsendülnek a legfontosabb, emblematikus dalok: a Send In The Clowns, a My Man, a How Do You Keep The Music Playing és a Papa Can You Hear Me.

Az előadásra jegyek a produkció oldalán, a feltüntetett jegyirodákban, valamint az Interticket hálózatában vásárolhatók.

Kapcsolódó tartalmak

Daljáték szerelemről és hazáról

Vincze Dániel

Érinthetetlenek (Margitszigeti Szabadtéri Színpad, 2012. június 27.)

Czibulka Stella

Madách TV

admin

Karinthya világa zenés szalon a Benczúr Házban

Buchmann-Horváth Emese

Augusztustól Londonban is Édeskettes

admin