Hírek, beszámolók

Görgényi Fruzsina: "Természetesen igazi a csók Vastag Csabával"

Bennfentesek szerint a hagyományosnál szorosabb kapcsolat alakult ki a készülő Grease-musical két főszereplője, Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba között. A két színész nagy beleéléssel próbálja a csók-jeleneteket.

A Grease történetét 30 éves kor felett szinte mindenki ismeri, így annak ellenére sem lesz meglepetés a darab végkifejlete, hogy az októberben színpadra kerülő új előadáshoz friss szövegkönyv készült. A két főszereplő, Danny és Sandy természetesen egymásba szeretnek, és nyílt színen csókolóznak. A karaktereket alakító Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina is volt már szerelmes, így át tudják adni magukat az érzésnek, a csókjelenetet pedig a lehető legtermészetesebb módon oldják meg.

“Természetesen bizonyos határokon belül, de aki ezt a szakmát választja, nem zárkózhat el egy igazi csók elől, pláne ha egy ilyen kis ártalmatlan randi- idillt idéző “tinédzsercsókról” van szó. A próbán Csabival meg kellett szoknunk egymás közelségét, mert az életben csak barátok vagyunk, de ez egy két perc, aztán inkább azon járt az agyunk, hogy hogyan legyen a lehető legigazabb maga a szituáció amiben az a bizonyos csók elcsattan, mert az csak akkor működik ha meg van alapozva a helyzet.” – állítja Fruzsina, aki szerint nem jelent problémát szétválasztani a munkát és a magánéletet.

Vastag Csaba ennél már árnyaltabban fogalmaz. “A próba hevében olykor megtörténik, hogy szenvedélyesebb egy csók, de ebből egyikünk sem csinál problémát. Mindkettőnknek megvan a civil élete, nem akarjuk megbolygatni a másik hétköznapjait. Nagyon jó a kapcsolatunk Fruzsival, a színpadon kívül is barátok vagyunk, de nem szabad ennél többet belegondolni ebbe a kapcsolatba. Valóban nem csókolózunk, de azon vagyunk, hogy a nézők ezt higgyék. Ha sikerül, jól végeztük a dolgunkat.” – kacsint az X-Faktor győztese.

A világ elsőszámú partimusicale október 16-án mutatkozik be a Syma Csarnok közönsége előtt, majd vidéki turnéra indul, melynek keretében Szegeden, Veszprémben, Pécsett, Győrben és Debrecenben lesz látható. Jegyek az Interticket hálózatában elérhetők.

Forrás: www.grease.hu

Kapcsolódó tartalmak

Júniusban Vörös Pimpernel előbemutató Győrben

Utasi Nikolett

Elhunyt Bánffy György színész

admin

Keleti Éva fotóművész alkotásaiból nyílt kiállítás a szegedi Reök-palotában

Volf Anna

Jézus Krisztus Szupersztár Dolhai Attilával Szolnokon

admin

Előadássorozattal búcsúztatja játszóhelyét a Pannon Várszínház

Volf Anna