Hírek, beszámolók

Ingyen Hair-főpróba jár az Újszegedi bérletekhez

Dolhai AttilaKülönleges kedvezményként ingyen nézhetik meg a Dóm téri Hair musical főpróbáját azok a nézők, akik az Szabadtéri Játékok újszegedi színpadának Kék-lila nyár és Tóték produkcióira váltanak bérletet.

A Kék-lila nyár című zenés játék Jávor Pál életének utolsó szakaszát dolgozza fel a Kossuth-díjas Hegedűs D. Géza főszereplésével, Telihay Péter rendezésében. A Kamara Varietében játszódó előadás során Jávor-dalok csendülnek fel.
 

A Tóték az egyik legnívósabb határon túli társulat, a beregszászi Illyés Gyula Magyar Nemzeti Színház előadásában kerül színre, az ideggyenge Őrnagyot Trill Zsolt alakítja.

A lehetőség korlátozott, hiszen a kedvezményes bérleteket limitált mennyiségben lehet megvásárolni. A Fesztivál 8 bérletben az augusztus 13-ai Kék-lila nyár és az augusztus 20-ai Tóték szerepel, míg a Fesztivál 9 bérletben az augusztus 14-ei Kék-lila nyár és az augusztus 21-ei Tóték. A bérletek 3200, 3600 és 4000 Ft-ért vásárolhatók meg Szegeden a Fesztivál Jegyirodában és országosan az Interticket végpontokon.

A nézők a Hair főpróbáján érkezési sorrendben foglalhatják el helyeiket, a kijelölt szektorokban, a bérlet felmutatásával.

Forrás: Szegedi Szabadtér

Kapcsolódó tartalmak

Eric Idle Magyarországra látogat

Volf Anna

A zene világnapja – The Wizard and I

Volf Anna

Cigánykerék Egerben

admin

Csaknem 90 ezer néző a Katona József Színház jubileumi évadában

Volf Anna

Publikus a 2015-ös Szegedi Szabadtéri Játékokon látható A nyomorultak szereposztása

Buchmann-Horváth Emese