Hírek, beszámolók

High School Musical On Stage díszbemutató Londonban

Bár a londoni közönség már június vége óta megtekintheti a hatalmas Hammersmith Apollo színházban az óriási sikerű High School Musical című film színpadi változatát, a hivatalos premiert július 5-én, szombaton este tartották. 

A gálán részt vettek helyszíni tudósítóink, akik fantasztikus hangulatról és egy még fantasztikusabb előadásról számoltak be. A HSM On Stage már számos profi és amatőr produkciót megért szerte a világon, de a londoni előadás az első, ami valóban egy színházi világvárosban megrendezett színházi HSM show.

Tekintsétek meg galériánkat, melyben képeket láthattok a premierről és az illusztris vendégekről, többek között Jason Donovanről, akinek a neve szinte összeforrt József szerepével a Webber-musical 1991-es változata óta. A HSM rajongóinak jó hír, hogy már elkészült a HSM 2 színpadi változata is, amely ősztől egyre több helyen látható majd világszerte. Még egy különlegesség: kettő rövid, zenés HSM összeállítást is élvezhetnek idén nyártól a párizsi Disneyland park látogatói: az egyik a High School Musical On Tour, míg a másik a High School Musical 2: School’s Out! címet viseli. Párizsi tudósítónk még a július folyamán exkluzív képekkel jelentkezik az élményparkból, érdemes tehát rendszeresen látogatni oldalunkat.

És ha ez nem lenne elég: a HSM On Stage londoni premierjének alkalmából a Viva la Musical! és az EMI Music Hungary különleges nyereményjátékkal szeretne kedveskedni látogatóinknak: az alábbi kérdésre helyesen válaszolók közül egy szerencsés nyertesünk egy High School Musical Collector’s Edition Boxot nyer, míg egy másik játékosunkat egy High School Musical 2 filmzene cd-vel ajándékozzuk meg.

A kérdés a következő:

Melyik évben mutatták be először az amerikai Disney Channel műsorán a High School Musical című filmet (tehát az első részt)?

A. 2000

B. 2006

C. 2008

A megfejtéseket a hsm@vivalamusical.hu címre várjuk 2008. július 18-án 24 óráig. A nyertest július 19-én értestíjük, nyereményét postán küldjük el. Egy e-mail címről csak egy választ veszünk figyelembe.

Minden kedves Látogatónknak sok szerencsét kívánunk!

Kapcsolódó tartalmak

Zenés előadások a Független Thália Projekt programjában

Volf Anna

Eredményes volt a Magyar Színház jótékonysági rendezvénye

Volf Anna

A zene világnapja – The Phantom of the Opera

admin

Elindult a BroadwayHD színházi streaming szolgáltatás

Buchmann-Horváth Emese

Broadway Szilveszter a Magyar Televízióban

admin