Kitekintő

Karácsony Dolhai Attilával a Budapesti Operettszínházban

Idén karácsonykor a tavalyihoz hasonló módon koncerttel örvendeztette meg rajongóit Dolhai Attila. A dupla koncert december 25-én az Operettszínház színpadán került megrendezésre.

A műsorban közreműködött Vágó Bernadett, a Budapesti Operettszínház Zenekara Szabó Mónika karmester vezényletével, valamint a Gipsyland együttes.
A több mint két órás koncert során hallhattunk operett- és musicalslágereket többek között a Bajadérból, a Marica grófnőből, a Rudolfból és a Miss Saigonból, valamint ízelítőt kaptunk a színész legújabb saját szerzeményeiből. A koncert végén felcsendültek kedvenc popdalai és karácsonyi dalai is.

A Broadway fesztiválon nagy sikert aratott a művész Gipsylanddel közös produkciója. Az ott elhangzott dalok mellett (melyek cédén is megjelentek) a zenekar nagybőgőse, Radics József két új dalát is eljátszották.

A koncerttel együtt egy nyereményjátékot is hirdettek: két szerencsés néző a feledhetetlen élmény mellett Mózes Katinka egy-egy angyalt ábrázoló papírmetszetét vihette haza.

A karácsonyi díszlet, a színész közvetlensége, a közös éneklések által kialakított családias hangulat garantálta a felhőtlen szórakozást. Sokan gondolhatják, karácsonykor szinte lehetetlen telt házas koncertet adni, ám erre rácáfolt Dolhai Attila december 25-én. Reméljük, a nagy sikerre való tekintettel a karácsonyi Dolhai koncert hagyománnyá válik az Operettszínházban.

Kapcsolódó tartalmak

Nyolc nagyszínpadi bemutató a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban

Sándor Petra

Musicalbemutató az Ódry Színpadon

Volf Anna

Rebecca sajtótájékoztató (2010. 03. 10)

Nagy Péter

Sondheim – 2012. november

Volf Anna

Lehoczky Zsuzsa 80. születésnapja az Operettszínházban

Sándor Petra