Hírek, beszámolók

Készül a karácsonyra az Operettszínház és Dolhai Attila

CigányszerelemDolhai Attila december 4-én a Cigányszerelem előadás után dedikálja a darab bemutatója kapcsán nemrégiben megjelent cd-jét, a melyen négy dal szerepel: a Cigányszerelemből ismert Vad cigánylegény vagyok feldolgozása, két saját szerzemény – a Rád talál a boldogság és a Sorsaink -, valamint a Szentivánéji álomból Lysander szólója, a Puccos taliga.
A lemez a Nők lapja mellékleteként egy hétig volt kapható az újságárusoknál, december 4-én pedig az Operett Shopban lesz megvásárolható. A dedikáláson részt vesz Radics József, Orbán György, Duka László és Lakatos György  – a Gypsyland tagjai -, akik közreműködtek a cd elkészítésében. A zenekar fellép Dolhai Attila karácsonyi dupla koncertjén is december 25-én 15.00 és 19.00 órától a színház zenekarával és több meglepetés vendéggel együtt. A koncerten operett, musical, populáris és karácsonyi dalok is hallhatóak lesznek majd.

Az Operettszínház karácsonyi ajándékutalványok kibocsátásával készül az ünnepre. A színházjegyekre beváltható utalványok 200,-,500,-,1000,- és 10. 000 Ft-os címletekben kaphatók, beváltásuk határideje 2012 május 31. Az utalványok a szervezési osztályon, a pénztárban és a színház pavilonjában egyaránt kaphatók.

forrás: operett.hu

Kapcsolódó tartalmak

Két vígopera házasság témában

Stern Ágnes

Keresztes Ildikó koncertje a Veszprémi Petőfi Színházban

József Kriszti

Szavaztak a német Musicals magazin olvasói

admin

Csillagok éve CD a Heti Témában

Volf Anna

Az ördög (Karinthy Színház)

Buchmann-Horváth Emese