Hírek, beszámolók

Musical-slágereket énekel a "király"

Feke Pál, az István, a király címszereplője, aki a közszolgálati televízió szereplőválogató show-műsorában, a Társulatban tett szert országos népszerűségre, musical-slágerekkel várja az érdeklődőket.

A Feke Pál Band Új világ vár című koncertturnéjának első állomása lesz a szegedi, amelyen a zenekar élőben adja elő Feke kedvenc dalait és azokat a számokat, amelyek eddigi pályája során meghatározóak voltak.

Felcsendülnek majd olyan népszerű zenék, mint az I got life a Hair-ből, a Ringasd el magad a Képzelt riportból, az Áldott légy a Nyomorultakból, illetve részletek az Elizabeth-ből, a Jézus Krisztus Szupersztárból és természetesen az István, a királyból. Két vendége is lesz a „királynak”, hiszen pár dal erejéig Fejes Szandra és Simon Boglárka – vagyis a jövő héten bemutatásra kerülő rockopera Táltosasszonya és Gizellája – is társul Feke Pálhoz.
A több mint másfél órás koncert érdekessége, hogy újrahangszerelve – rockos vagy éppen unplugged-stílusban – adja elő a zenekar a dalokat. Augusztus 8-án este fél 9-kor várja a Feke Pál Band a musicalek szerelmeseit az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Kapcsolódó tartalmak

Shrek Londonban is

admin

Abigél

Rechtenwald Kristóf

Fantom kilencezredszer

admin

Indul a vámpírtánc!

admin

Múzeumok Éjszakája a Víztoronynál

Buchmann-Horváth Emese