Hírek, beszámolók

Elhalasztották a Love Never Dies Broadway-premierét

A kiadott sajtóközlemény szerint 2010 novembere helyett 2011 tavaszán debütálhat a Broadway-n Andrew Lloyd Webber legújabb musicale, a Love Never Dies.

A halasztás indokaként Webber betegségét nevezték meg, az orvosok szerint ugyanis a hosszú repülőutak kedvezőtlenül befolyásolják az operáció utáni lábadozást. Webber is közleményt adott ki, melyben kifejezte, mennyire frusztráló számára, hogy egyelőre nem utazhat New York-ba. A szerző megköszönte Jack O’Brien rendezőnek és Jerry Mitchell koreográfusnak, amiért egyéb színházi kötelezettségeiket úgy alakították, hogy sikerült szabaddá tenniük a jövő tavaszt a Love Never Dies számára. Webber londoni programja is meglehetősen zsúfolt manapság. Egyrészt a Love Never Dies átírása, másrészt legújabb valóságshow-ja látja el bőven tennivalóval.

Over the RainbowAz Over The Rainbow című műsor a Webber produceri közreműködésével színpadra kerülő The Wizard of Oz Dorothy-ját és Totóját hivatott megtalálni. A március végétől heti rendszerességgel jelentkező valóságshow a korábbiakhoz hasonlóan a BBC-n kerül adásba.
Webber 2006-ban a How Do You Solve a Problem Like Maria című műsorral indította útjára az azóta több országban – köztük idehaza is – kipróbált reality-casting műfaját. A Muzsika hangja Mariájának szerepére így találták meg Connie Fishert. 2007-ben az Any Dream Will Do című műsornak köszönhetően került a West End legnépszerűbb sztárjai közé Lee Mead, legutóbb pedig az Oliver! három címszereplőjét és Nancy-jét (Jodie Prenger) castingolták az I’d Do Anything című műsorban. Az Over the Rainbow-val kapcsolatos fejeményeket a produkció hivatalos oldalán követhetik figyelemmel az érdeklődők.

Kapcsolódó tartalmak

Dvd-n az A Tale of Two Cities

admin

A dzsungel könyve a Weöres Sándor Színházban

Volf Anna

Mátyás, az igazságos – Új magyar rockmusical Bikalon

Sándor Petra

Budapesti Nyári Fesztivál sajtótájékoztató

Nagy Péter

Spring Awakening – A jelenlegi Broadway Cast

Nagy Péter