Hírek, beszámolók

Beteg a Love Never Dies dívája

Celia GrahamSierra BoggessA Daily Mailnek a tegnapi Love Never Dies főpróbáról szóló beszámolójából tudhatták meg az érdeklődők, hogy szombaton betegség miatt nem tudott színpadra lépni az előadás főszereplője, Sierra Boggess (Christine).

A főpróbát az őt váltó Celia Graham mentette meg beugrásával. A beszámoló szerint Graham lenyűgözte a kis létszámú publikumot, és a próba végén állótapsot kapott Jack O’Brien rendezőtől és a zeneszerzőtől. A színésznő jelmezei még nem készültek el, így ugyanabban a ruhában játszotta az összes jelenetet. A musical tegnap nem ment le végig a gyermekmunkát szabályozó angol törvények miatt, de Celia Grahamnek így is lehetősége volt a darab vége felé szereplő címadó dal eléneklésére.

Az eddig nyilvánosságra került információk alapján a Love Never Dies preview-időszaka sok hasonlóságot mutat az Operaház Fantomja 1986-os preview-időszakával. Mindkét esetben technikai okok miatt maradt el előadás, és mindkét esetben a tervezettnél sokkal korábban szükség volt a Christine-váltó beugrására Sarah Brightman illetve Sierra Boggess betegsége miatt.

A tegnapi főpróbának az alkotókon kívül két szerencsés rajongó is részese lehetett. Oxfordból érkezett az első preview megtekintésére egy anyuka a lányával, ám nem tudták, hogy az előadást törölték. Szerencséjükre a színház előtt összetalálkoztak Webberrel, aki behívta őket a főpróbára. A Daily Mail kérdésére annyit árultak el, hogy a fordulatokkal és meglepetésekkel teli történet nem fog csalódást okozni a Fantom-rajongóknak.

Kapcsolódó tartalmak

Vámpírok bálja Facebook találkozó

Kiss Brigitta

Győri Nemzeti Színház: Apácák és Jekyll&Hyde bemutató a következő évadban

Volf Anna

A Notre Dame-i toronyőr

Rechtenwald Kristóf

Megjelent a Kultúr Kavalkád legújabb száma!

admin

Rebecca workshop Londonban

admin