Hírek, beszámolók

Munkatársakat keresünk!

Érdekel a színház világa? Jó fogalmazó készséggel rendelkezel? A Viva la Musical! önkéntes munkatársakat keres, akik szívesen áldoznak heti pár órát arra, hogy közreműködjenek a honlap szerkesztésében. A színvonalas, kitartó munkát többszintű jutalmazási rendszerrel honoráljuk. 

A Viva la Musical! 2008 óta töretlen népszerűségnek örvend mind a színházi szakma, mind a rajongók körében. Annak érdekében, hogy továbbra is naprakészen hozhassuk el Nektek a musicalvilág híreit, folyamatosan bővítjük csapatunkat olyan önkéntesekkel, akik számára ugyanolyan fontos a színház, mint számunkra. Minden munkatársunk annyit dolgozik az oldalon, amennyit ideje enged: heti 1-2 óra is nagy segítséget jelent!

Azok, akik az újságírás vagy a fényképezés terén szeretnék folytatni tanulmányaikat vagy építeni további karrierjüket, lehetőséget kapnak rá, hogy “élesben” bővíthessék ismereteiket és gyarapíthassák tapasztalataikat. Senior munkatársaink építő kritikával, hozzászólásokkal segítik az új kollégák beilleszkedését. Nincs két egyforma nap: legyen szó premierről, fotós próbáról, kulisszajárásról vagy sztárinterjúról, a VLM munkatársai exkluzív betekintést nyernek a színfalak mögé! 

Amennyiben kiválasztunk leendő munkatársaink közé, a VLM a következőket kínálja számodra:

– újságírói és fotós tapasztalatszerzés a legnagyobb magyarországi színházak sajtótájékoztatóin, premierein és más neves színházi eseményeken

– lehetőség interjúk készítésére a magyar zenés színházi élet sztárjaival

– a legújabb zenés színházi produkciók elsők között való megtekintése

– ingyenes, 1 órás interjúkészítési tréning egy ismert műsorvezetővel és blogíróval

– tesztinterjú készítésének lehetősége egy ismert színésznővel

Amit mi kérünk:

– a zenés színház szeretete és jártasság a magyarországi musicalek világában

– jó helyesírás, kiváló fogalmazás- és íráskészség

– pontos, precíz és igényes munkavégzés

– és a legfontosabb: csak annyi feladatot vállalj, amennyit meg is tudsz csinálni színvonalasan és a megadott határidőre!

Az újságírásban, színháztörténetben, kommunikáció és médiatudományban és/vagy fényképészetben való jártasság előny, de nem követelmény.

Ha kedved lenne csatlakozni csapatunkhoz, töltsd ki és küldd vissza kérdőívünket (letöltés itt: https://drive.google.com/open?id=0B3WWE9_ylggBRnQ2MmNudUVGSm8 ) az info@vivalamusical.hu mailcímre. A jelentkezéshez egy 1 oldalas, jelenleg is futó magyarországi musicalről való kritikát vagy ajánlót is csatolni kell. Jelentkezési határidő: 2016. november 20. 

Várjuk a leveleket!

Kapcsolódó tartalmak

Lady Budapest fotóspróba 2016.10.19 (Vágó Bernadett-Szerényi László)

Stern Ágnes

Tavaszébredés – A Döntés

admin

Golyók háborúja a Budapesti Operettszínházban

Utasi Nikolett

Publikus a Gladiátor musical szereposztása

Buchmann-Horváth Emese

Hamarosan Csoportterápia a Madách Színházban

Utasi Nikolett