Hírek, beszámolók

Musical az Apostol együttes dalaiból

A budapesti József Attila Színház a soproni Petőfi Színházzal együttműködve mutatja be december 17-én a fővárosban Vajda Anikó Nem tudok élni nélküled című musicaljét Böhm György rendezésében.

Nehéz a boldogságtól búcsút venni, Okosabban kéne élni, Búcsúzik a nyár, Homokvár, Nem tudok élni nélküled és még rengeteg sláger – megannyi ismerős dalcím. Mind-mind a negyven éve alakult Apostol együttes dalai. Ez az évforduló adott apropót a Nem tudok élni nélküled című musical bemutatására.

A darab története alapvetően egy 100 éves szálloda átalakítás utáni megnyitója körül bonyolódik, a cselekmények mozgatórugója pedig nem más, mint a szerelem! Az a szerelem, amihez mindennek, és mindenkinek köze van, hiszen nincsen olyan ember, akit valaha ne érintett volna meg, vagy így, vagy úgy. A fordulatokban bővelkedő zenés darabban szinte minden korosztály képviselteti magát. A publikum láthatja, amint az eseményfolyamban fiatalok szerelme bontakozik ki, ugyanakkor szemtanúi lehetünk, hogyan talál ismét egymásra, két régi szerelmes. A szerelem ereje tehát minden akadályt legyőz, történjen az akár a nagybetűs Életben, vagy éppen a színpadon. Azokon a deszkákon, ahol a szereplők viszonylag “könnyű” helyzetben vannak, hiszen tizennyolc igazi sláger segíti őket abban a törekvésükben, hogy eljussanak a boldog beteljesülésig. Természetesen a dalok mellett az előadás nem nélkülözheti a humort sem, a darab vége pedig tartogat egy igazi meglepetést. A darabbeli szálloda megnyitóján, néhány dal erejéig élőben fellép az Apostol együttes.

Forrás: www.jozsefattilaszinhaz.hu

Kapcsolódó tartalmak

My Fair Lady remake: sztárok harca Higgins szerepéért

admin

Nyomorultak sajtótájékoztató (2015. 02. 03.)

Tóth Barbara

Vámpírok Bálja – Interjú György Zsófi sminkmesterrel

Vincze Dániel

Sajtótájékoztató a 100. Spamalot alkalmából

Schmidt Barbara

Zenés előadások a siófoki Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon

Volf Anna