Hírek, beszámolók

Musical és Miskolc gála szeptemberben újra Miskolcon

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel szeptember 26-án újra megrendezik a Musical és Miskolc 2014-Miskolc és környéke tehetségeiért gálaestet a miskolci Művészetek Háza színháztermében.

A rendezvénysorozat célja, hogy a megyéből származó, elsősorban a musical műfajában szárnyaikat próbálgató pályakezdő művészeknek bemutatkozási lehetőséget biztosítson. A program megvalósulását fő szponzorként Miskolc Megyei Jogú Város, Mecénás Alapja támogatja. Az eseményen immár második éve a magyar musicalszínjátszás kiemelkedő előadói lépnek fel, közös bennük hogy mindannyian kötődnek Miskolchoz, a megyében születtek, nevelkedtek vagy a Miskolci Nemzeti Színházban játszottak, vagy játszanak a mai napig.
2014. szeptember 26-án a Művészetek Háza színpadán áll majd: Tunyogi Bernadett, Jancsó Dóra, Varga Andrea, Pető Zsófia, Szécsi Viktória és Simon Fruzsina, Cselepák Balázs, Kriston Milán, Molnár Erik és Szabó Zsolt előadóművészek.
Kamarás Máté, a Japánban élő, elsősorban külföldön tevékenykedő musicalénekes, erre az eseményre hazalátogat, a produkció védnökeként, illetve fellépőként is részt vesz az eseményen.
Rajtuk kívül a gálán bemutatkoznak Miskolc és környékének legtehetségesebb fiatal énekesei, akik kiemelkedő helyezéseket értek már el rangos tehetségkutató versenyeken: Czelláth Panna, Sivák Valéria, Oroszi Márk, Keresztfalvi Bence, Radványi Fruzsina. Meghívást kapott a programra a Diósgyőri Gimnázium diákszínpada és a Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola tánccsapata is. A gálaesten egy látványos zenés-táncos showműsornak lehet szem- és fültanúja a musicalek színes világát kedvelő közönség.
A jegyek 2014. augusztus 18-ától vásárolhatók a Művészetek Háza jegypénztárában.

Kapcsolódó tartalmak

Musicales programok a Nők Lapja hétvégén és a Múzeumok Majálisán

admin

Ma tér vissza a Glee

admin

Barbara – Interjú Nádasi Veronikával

Buchmann-Horváth Emese

Arany Kotta 2014

Buchmann-Horváth Emese

Olivér! Zalaegerszegen

admin