Belföld Hírek, beszámolók Kiemelt hír Rendezvények

Nagy sikerrel zárult az első KEDVENCEK talkshow

2019. március 14-én megtelt a Mozsár Bisztró feletti színházterem, ahol Nádasi Veronika először mutatkozott be a talkshow műfajában műsorvezetőként, a Viva la Musical! színeiben. Első vendége a magyar musicaljátszás egyik ikonikus alakja, Janza Kata volt.

Ahogyan azt már az előzetes videókból is sejthettük, igazi sírós-nevetős este volt, bár legtöbbször a sírás is a nevetésből fakadt, hiszen mind Verocska, mind Kata rendkívül színes történetekkel örvendeztette meg a közönséget. A beszélgetős műsor különlegessége, hogy színész beszélget színészekkel – mi több, zenés színész beszél zenés színészekkel – így olyan “belsős” témák is szóba kerültek, amelyeket e két művésznő “összekacsintva” osztott meg azokkal a nézőkkel, akik őket általában csak a színpadokról ismerik.

Az estéből természetesen nem maradhattak el a kedvencek, nevezetesen Janza Kata kedvenc tárgyai, emlékei, szerepei és akik ott voltak, felejthetetlen élményt kaptak Kata újszerű Elisabeth-értelmezéséből is – “Micimackó-módra”. Nagy hatással voltak a közönségre kedvenc versei, gondolatai is, amelyeket ezúttal nem zenés formában tolmácsolt, de természetesen rövid időre a zene is teret kapott.

A következő alkalommal, azaz 2019. április 11-én csütörtökön 19 órakor Verocska Veréb Tamást látja vendégül, aki szintén nem hétköznapi kérdésekkel és feladatokkal találja majd magát szemben – minden bizonnyal a közönség legnagyobb megelégedésére.

Ajánlásul pedig hadd álljon itt egyik nézőnk visszajelzése, amely igazán tömören megfogalmazza mindazt, amiért ez a rendezvénysorozat elindult: “Köszönöm a lehetőséget, fantasztikus este volt. A hangulat elragadó, erre a két művésznő volt a garancia. Több ilyen beszélgetős est kellene. Hátha újra megtanulunk beszélgetni, a másikat pedig meghallgatni. Köszönöm!”

 Mindenkit sok szeretettel várunk április 11-én Nádasi Veronikával és Veréb Tamással!