Hírek, beszámolók

Náray Erika távozik az Operettszínháztól

Náray Erika az idei évad végével távozik a Budapesti Operettszínháztól. A művésznő elmondta, hogy kilenc év után úgy érezte, váltania kell, szeretne másra koncentrálni. „Nagyon szép kilenc évet töltöttem az Operettszínházban, jól éreztem magam, most viszont úgy érzem, más irányba kell tovább mennem. Pozitív érzésekkel távozom.”

Náray Erika nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékokon színpadra kerülő, Alföldi Róbert által rendezett Mágnás Miska című operettben fogja Korláth Lotti grófnő szerepét játszani, ősztől pedig Kökény Attilával közös koncertturnéra indulnak, amelyen jazz és swing dalokkal idézik meg Frank Sinatra világát. „Remélem, a közönség sikerrel fogadja majd a koncertturnét, mi mindent meg fogunk tenni ennek érdekében.” Hosszabb távú tervekről egyelőre nem beszél, nem szeretne “elkiabálni” semmit.

Náray Erika szerepeit a tervek szerint a Lili bárónőben Siménfalvy Ágota, A Szépség és a Szörnyetegben Polyák Lilla, a Szép nyári napban Oszvald Marika, a Rebeccában pedig Peller Anna veszi át.
 

Kapcsolódó tartalmak

Színházi estek Velencén

Volf Anna

Szív és dallam – John Du Prez

Volf Anna

A New York-i színházi díjak jelöltjei – az új musicalek

admin

József extra – május 13.

Schmidt Barbara

Jirí Menzelnek tetszett a Sose halunk meg

admin