Belföld Hírek, beszámolók Newsical

NEWSICAL – 1. adás

Az elmúlt hónapokban nagyon sokat gondolkodtunk azon, hogy a 10 éves születésnap alkalmából hogyan tudunk megújulni, friss, releváns, érdekes tartalmat nyújtani olvasóinknak. Eddig is igyekeztünk folyamatosan beszámolni a legérdekesebb és legfontosabb zenés színházi hírekről, de úgy láttuk, hogy a felgyorsult világban sokszor nincs ideje mindenkinek végigolvasni ezeket, ezért úgy döntöttünk, hogy nem csak leírjuk, de el is mondjuk azt, amit érdemes tudni erről a világról. Így született meg a zenés színházi hírműsor, a NEWSICAL ötlete.

Kecskeméti Zsuzsi – aki szintén a színház világából érkezik – hatalmas lelkesedéssel és elszántsággal vágott bele a hírműsor megtervezésébe, forgatásába. Én pedig úgy gondoltam, hogy az Ő személye nagyon sokat tud hozzáaadni ehhez, hiszen színésznőként, énekesnőként pontosan lát olyan dolgokat, amiket a néző nem biztosan, így hitelesen, szenvedélyesen tudja majd megmutatni ezeket a híreket és néhány érdekes kérdés erejéig mikrofonvégre kapni  kollégáit és a színházi világ valamennyi munkatársát.

Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe a műsort: ha csak 5-10 perce van egy héten erre, vagy épp autóbuszon utazik, jöjjön velünk erre a rövid kis utazásra. Aki pedig többre vágyik, szeretné megtudni “mi van a maszk mögött”, az a szintén hamarosan induló BACKSTAGE című műsorunkból még többet tudhat meg egy-egy darab keletkezéséről, a próbákról, valamint a színészek, alkotók gondolatairól.