Hírek, beszámolók

Nicole Scherzinger is játszik a Dirty Dancing új televíziós feldolgozásában

A háromórás filmet Wayne Blair rendezi, arról azonban még nincs döntés, hogy mikor kerül adásba.

Nicole Scherzinger Twitter-üzenetben osztotta meg rajongóival, hogy “nagyon izgatott”, amiért csatlakozhat a stábhoz. Az X Factor című televíziós tehetségkutató műsor amerikai és brit változatának korábbi zsűrije Penny-t, a főszereplő Johnny Castle táncpartnerét fogja alakítani.

Johnny szerepét a táncos-színész Colt Prattes, míg Baby Houseman-t az Oscar-díjra jelölt Abigail Breslin játssza majd az amerikai ABC televízió számára készülő produkcióban – írta a BBC News.

Az 1963 nyarán, egy luxus nyaralóhelyen játszódó történetben a 17 éves Baby, akit az eredeti változatban Jennifer Grey alakított, beleszeret tánctanárába, akit Patrick Swayze keltett életre a filmvásznon, ám a lány szülei nem nézik jó szemmel kettejük kapcsolatát. Az 1987-es filmben Cynthia Rhodes játszotta Penny szerepét.

A Lionsgate TV által készített televíziós adaptáció munkálatait az eredeti mozi forgatókönyvét jegyző és a nagysikerű Dirty Dancing musical mögött álló Eleanor Bergstein is segíti.

A Lionsgate stúdió 2011-ben jelentette be, hogy új mozifilm-feldolgozást készít a Dirty Dancingből és a produkciót nem más fogja rendezni, mint az eredeti film koreográfusa, Kenny Ortega.

 

forrás: MTI

Kapcsolódó tartalmak

Elhunyt Bárdy György

Buchmann-Horváth Emese

Macskák 30 éves jubileumi előadás

Liga Mihály

A musical műfaj is képviselteti magát a Szombat esti lázban

Stern Ágnes

Tanulmány a nőkről (Madách Színház, 2014. 04. 17.)

Stern Ágnes

Ördöglakat fotóspróba

Nagy Péter