Hírek, beszámolók

Nyerj jegyet A nyomorultak film zártkörű vetítésére!

A Viva la Musical! különleges karácsonyi meglepetéssel kedveskedik: A nyomorultak film zártkörű vetítésére invitáljuk 15 szerencsés látogatónkat és partnereiket!

Szeretnéd Te is VIP körülmények között látni A nyomorultakat a film moziba kerülésének napján? 15 szerencsés játékosnak és partnerének a VLM ezzel a karácsonyi ajándékkal szeretné megköszönni, hogy figyelemmel kísértek minket!

A játékokban való részvételhez először regisztrálj a jobb felső sarokban található Facebook Connect gomb megnyomásával! Ha nincs Facebookod, a regisztrációt megteheted itt.

A vetítésre jegyeket kizárólag a Viva la Musical! oldalon, négy különböző módon lehet nyerni. Sorsolunk:

  • 3 db páros belépőt a VLM Facebook oldalán valamennyi lájkolónk és a bejegyzést megosztók között. Részletek itt
  • 10 db páros belépőt a VLM oldalán megjelenő nyereményjáték kérdésére helyesen válaszolók között (ingyenes regisztráció szükséges) Részletek itt
  • 1 db páros belépőt a VLM forum oldalán a musicallel kapcsolatos élményeiket beküldők között (ingyenes regisztráció szükséges) Részletek itt
  • 1 db páros belépőt a VLM webshop oldalán és jegyeladó oldalán vásárlók között 2012. november 23. és december 12. között. Vásárlás esetén a játékban való részvétel automatikus. Webshopunkat itt találod, jegyeket pedig itt vásárolhatsz!

A filmet angol nyelven, felirattal vetítjük. A zártkörű vetítés a film mozikba kerülésének napján, 2012. december 27-én lesz 17 órakor a Cinema City Aréna Plaza VIP termében, korlátlan étel-ital fogyasztással és ingyenes parkolással. A díj nem tartalmaz utazási költségeket. A jegyek névre szólóak, pénzre nem válthatók és nem cserélhetők. Amennyiben a nyertesek valamelyikét nem érjük el 48 órán belül, új játékost sorsolunk.

Minden kedves játékosunknak sok szerencsét kívánunk!

Kapcsolódó tartalmak

Csoportterápia és A muzsika hangja a Hevesi Sándor Színház műsorán

Volf Anna

Cher, a musicalhős

Sándor Petra

Júliusban mutatják be a Vazul vére című rockoperát

Volf Anna

XXI. századi dzsungel könyve

Sándor Petra

Interjú Bencze Ilonával

Imre