Hírek, beszámolók

Nyerj jegyet A nyomorultak film zártkörű vetítésére!

A Viva la Musical! különleges karácsonyi meglepetéssel kedveskedik: A nyomorultak film zártkörű vetítésére invitáljuk 15 szerencsés látogatónkat és partnereiket!

Szeretnéd Te is VIP körülmények között látni A nyomorultakat a film moziba kerülésének napján? 15 szerencsés játékosnak és partnerének a VLM ezzel a karácsonyi ajándékkal szeretné megköszönni, hogy figyelemmel kísértek minket!

A játékokban való részvételhez először regisztrálj a jobb felső sarokban található Facebook Connect gomb megnyomásával! Ha nincs Facebookod, a regisztrációt megteheted itt.

A vetítésre jegyeket kizárólag a Viva la Musical! oldalon, négy különböző módon lehet nyerni. Sorsolunk:

  • 3 db páros belépőt a VLM Facebook oldalán valamennyi lájkolónk és a bejegyzést megosztók között. Részletek itt
  • 10 db páros belépőt a VLM oldalán megjelenő nyereményjáték kérdésére helyesen válaszolók között (ingyenes regisztráció szükséges) Részletek itt
  • 1 db páros belépőt a VLM forum oldalán a musicallel kapcsolatos élményeiket beküldők között (ingyenes regisztráció szükséges) Részletek itt
  • 1 db páros belépőt a VLM webshop oldalán és jegyeladó oldalán vásárlók között 2012. november 23. és december 12. között. Vásárlás esetén a játékban való részvétel automatikus. Webshopunkat itt találod, jegyeket pedig itt vásárolhatsz!

A filmet angol nyelven, felirattal vetítjük. A zártkörű vetítés a film mozikba kerülésének napján, 2012. december 27-én lesz 17 órakor a Cinema City Aréna Plaza VIP termében, korlátlan étel-ital fogyasztással és ingyenes parkolással. A díj nem tartalmaz utazási költségeket. A jegyek névre szólóak, pénzre nem válthatók és nem cserélhetők. Amennyiben a nyertesek valamelyikét nem érjük el 48 órán belül, új játékost sorsolunk.

Minden kedves játékosunknak sok szerencsét kívánunk!

Kapcsolódó tartalmak

Később kerül megrendezésre az árvízkárosultak javára tartandó Hotel Menthol előadás

admin

Hajléktalan női sorstörténet a REÖK-ben

Buchmann-Horváth Emese

Közeleg a Vámpír-jubileum

Buchmann-Horváth Emese

A Tenkes kapitánya

Sándor Petra

Kellemes Karácsonyt kívánunk!

Vincze Dániel