Hírek, beszámolók

Lemezbemutató koncert a Nyugati Teátrumban

A Krétakör SzínészTáncZenekar Partika címmel balkáni-sanzonos-rapes-balladás-polkás-punkos lemezbemutató koncertet tart a Nyugati Teátrumban december 1-én, hétfőn, 19:30 órakor,  a pestiesti jelmezeivel és jeleneteivel egy magányos férfi és egy pesti taxisofőr éjszakai ámokfutásáról.

A nem mindennapi produkció sajtóközleménye szerint a következőknek lehetünk majd tanúi: Egy negyven körüli, magányosnak tűnő férfi késő este beszáll egy budapesti taxiba, hogy elfelejtse magát egy éjszakára. Pepe, a taxisofőr vezeti át a túlsó partra. Ott találkozik egy fuldokló nővel, aki egy bizonyos Imrétől gyereket szeretne, egy székely gengszterrapperrel, egy büszke kövér nővel, két Brigitte Bardot-dublőzzel, Zoltánnal, a hajdani trolibusz-vezetővel a Moszkva térről, egy elveszett nővel a 6-os villamosról, egy sötét öltönyös német-roma zenésszel, guminőkkel, járműruhába öltözött nagyszerű amatőrzenészekkel, stb…Elképzelhető, hogy az utazás egy idő után egy ukrán polka-punk partika szintjére emelkedik és emberünknek sikerül kiütnie magát.

 

Közreműködik:

 
 

Bánki Gergely, Darvas Kristóf, Katona László, Láng Annamária, Péterfy Bori, Sárosdi Lilla, Werner Tilo, Csákányi Eszter, Gyabronka József, Rába Roland, Scherer Péter

 

Jelmez: Nagy Fruzsina

 

www.kretakor.blog.hu

 

www.nyugatiteatrum.com

 

Kapcsolódó tartalmak

Musical Vasárnap

Schmidt Barbara

Évadzárás 2010-2011

Volf Anna

Jászai-díj Dolhai Attilának és Sasvári Sándornak

Sándor Petra

Elhunyt Várady Viktória színművész

Sándor Petra

Koldusopera

oldadmin