Hírek, beszámolók

Ramin Karimloo bemutatta új albumát a sajtónak

Január 24-én este a londoni West Enden Ramin Karimloo látványos mini-koncert keretében mutatta be új albumát Ramin címmel. A VLM az elkövetkező hetekben a megjelenés előtt számos meglepetéssel szolgál az érdeklődőknek, ezért érdemes bennünket figyelemmel kísérni.

“Annyit tudok a musicalekről, amiben részt vettem. Még olyan alapfilmeket sem láttam, mint az Óz, a nagy varázsló vagy A muzsika hangja” – nevetett az énekes, aki saját elmondása szerint először – vonakodva – 12 évesen látta Az operaház fantomját, miután legjobb barátjával fogadott, hogy egyszer majd ő is eljátssza a Fantomot, mi több, ő lesz a legfiatalabb, aki valaha is megkapta a szerepet. Ez igen ambíciózus kijelentés, mivel Ramin nem volt képzett színész, és a legkülönbözőbb helyekről kellett összeszednie a mesterséghez szükséges tudást. A szerencse hamar rámosolygott, és nem mindennapi tehetsége kisvártatva mindenki számára egyértelművé vált, aki hallotta énekelni. Ám a fogadás megnyerése nem volt elég a világ legfiatalabb Fantomjának: most új célt tűzött ki maga elé, méghozzá azt, hogy rock és a musical világát ötvözve egy különleges albummal jelentkezik. Bátran mondhatjuk, hogy az ambíciót ismét siker koronázta. A VLM hamarosan új információkkal jelentkezik Raminról, akinek albuma egészen biztosan magyarországi rajongóinak tetszését is elnyeri.

És persze ne felejtsétek: február 15-én a mozivásznon is élvezhetitek Ramin káprázatos alakítását Az operaház fantomjában, ha szerencsétek van játékunkon, ahol páros jegyeket sorsolunk ki a magyarországi díszbemutatóra.

Kapcsolódó tartalmak

Broadway Fesztivál 2016

Buchmann-Horváth Emese

A zene világnapja – Defying Gravity

Volf Anna

Csónakos utazás a mesevilágba 40 éve és most

Vincze Dániel

Nyolc új tag szerződik a székesfehérvári Vörösmarty Színházhoz

jambor.dorottya

Megkezdték a jövő évi Szegedi Szabadtéri Játékokra a jegyárusítást

admin