Hírek, beszámolók Rendezvények

Roby Lakatos: Dupla koncert Budapesten

Roby Lakatos augusztus 6-án a La Passion című nagylemezének dalait adja elő a fővárosban.

Az alábbiakban a sajtóközleményből idézünk:
Roby Lakatos „a cigány hegedűsök királyától”, Bihari Jánostól származik,a  legendás hegedűs család sarja, lenyűgöző virtuozitást és stílusbeli sokoldalúságot örökölt. Cigány hegedűsnek, „az ördög hegedűseként” is ismerik (Paganinihez hasonlítják). Igazi klasszikus, szenvedélyes jazz improvizatőr, zeneszerző.Különleges hangulatot varázsol zenéjével, keveri  a magyar cigányzenét, a magyar népdalokat a klasszikus és a jazz muzsika stílusjegyeivel. Rendkívül tehetséges és  kivételes előadói képessége van, igazi egyedi színfolt a művészek között. Színpadi jelenléte, a zene iránti alázata és játéka  különleges, minden koncertje során lenyűgöző és felejthetetlen élményt biztosít a közönségnek.Amerikai és német szerződéseinek köszönhetően egész fiatalon utolérte a világhír. Európa, Ázsia és Amerika szinte minden nagy előadótermében és fesztiválján megcsillogtatta már tudását. Karrierje során olyan neves muzsikusokkal ismerkedhetett meg, mint Yehudi Menuhin, Stéphane Grappelli, vagy Maxim Vengerov.

A hegedűvirtuóz augusztus 6-án előbb 15 órakor, majd 18 órakor áll színpadra a Marriott Hotel Budapest báltermében.

A La Passion című nagylemezen szereplő dalok visszaadják a művész egyedülálló energiát. Az album lehetőséget kínál, hogy a néző elmerüljön a zenei szabadság, a páratlan virtuozitás és a változatos repertoár szépségében.

Don Heckman, a Los Angeles Times újságírója például azt írta róla egyik cikkében, hogy ha az alapján fizetnék őt, hány hangot szólaltat meg egy előadás alatt, ő lenne a világ leggazdagabb zenésze.

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg. Fantasztikus  hangulatot ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan figyelnek, hogy minőségi szórakoztatást nyújtsanak  a közönségnek.

jegyek itt: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/roby-lakatos-la-passion-budapest-marriott-hotel-balterem-976919/performance.html

Kapcsolódó tartalmak

Viva la Musical! – Az első 5 év…

Nagy Péter

Spamalot – Fotós próba (2009. 09. 18.)

Nagy Péter

Ünnepi Mágnás Miska Lehoczky Zsuzsa köszöntésére

Buchmann-Horváth Emese

Kellemes ünnepeket!

Vincze Dániel

Musical-operett műsort indít a Duna Tv

admin