Hírek, beszámolók

Rock of Ages (Mindörökké rock) a mozikban!

A mai naptól megtekinthető a hazai mozikban is a Rock of Ages – Mindörökké Rock nem kisebb sztárokkal, mint Tom Cruise, Russel Brand, Alec Baldwin vagy Catherine Zeta-Jones.

A történetről: A 80-as évek közepén Los Angeles-ben a The Bourbon Room klub a rock fellegvára, ahol rendszeresen fellép a rockistenség, Stacee Jaxx (Tom Cruise). Ő az igazi ikon, az a sztár, aki már azzal tömeghisztériát vált ki, ha csak fellép a színpadra. Zenéjére tömegek tombolnak, ő pedig megállíthatatlanul söpör végig a színpadon. Eközben egy kisvárosi lány, Sherrie (Julianne Hough), aki Hollywoodban keresi az álmait, és egy városi srác, Drew (Diego Boneta) útjai is itt fonódnak össze.

A rendező Adam Shankman, aki már próbálkozott musicalek rendezésével korábban is, ő vitte sikerre például a Hairspray filmváltozatát 2007-ben, de több Glee epizód is az ő nevéhez fűződik. A filmben olyan zenekarok számaival találkozhatunk, mint a Journey, a Twisted Sister, a Bon Jovi, a Poison vagy a Whitesnake.

A film alapjául szolgáló musicalt 2006-ban Los Angelesben mutatták be, a Broadway-premiert 2009-ben tartották, a londoni közönség pedig 2011 szeptembere óta láthatja az előadást.

Magyar feliratos előzetes a filmhez:

;

Kapcsolódó tartalmak

Zenés nyár a Városmajorban

Buchmann-Horváth Emese

Priscilla a Broadway-n

admin

Megvan az Én, József Attila szereposztása

Volf Anna

Tavaszébredés – Beszélgetés Tihanyi Ákossal

Vincze Dániel

Daljáték szerelemről és hazáról

Vincze Dániel