Hírek, beszámolók

Fejes Szandra musicalestje a Társulat művészeivel

Fejes Szandra, a Társulat fiatal művésznője most önálló esttel jelentkezik. Szandrát korábbi színpadi munkái mellett főképp A Társulat adásaiból ismerhetik a zenés színház kedvelői, hiszen a Magyar Televízióban 2007 nyarától 2008 tavaszáig futó szereposztó műsorban ő nyerte el az egyik fő karakter, a Táltosasszony megtestesítésének lehetőségét. Szandra ezek után a Társulattal három teltházas Budapest Sportarénában megrendezett előadást élt meg, majd egészen 2009 őszéig bejárták az egész országot, s több százezer nézőhöz juttatták el ismét Szörényi Levente legendás művét.

A fiatal tehetség soron következő második musicalestje – melynek címe Van-e út feléd?2010. január 29-én 19:00-kor kerül megrendezésre a Fészek Művészklubban (Budapest VII. Kertész utca 36.). Az esten olyan nagyszerű musicaldalok hangzanak majd el, mint Mária Magdolna dala a Jézus Krisztus Szupersztárból, a Nyomorultakból a Senkim már, vagy a Fame-ből Mabel fohásza. A meghívott sztárvendégek pedig nem mások, mint Szandra Társulat-béli kollégái: Feke Pál, Molnár Ágnes és Tóth Attila.

Jegyvásárlás: Tóth Veronika (veronika.t@vipmail.hu) 0630-542-7041 illetve országosan a Concert & Media jegyirodákban (www.jegyelado.hu).

Második önálló estjével kapcsolatban egy villáminterjút is olvashatnak Szandrával.

VLM: Van-e út feléd? Olvashatjuk a kérdést az önálló ested plakátján. Te hogyan képzeled el azt a saját utat, mely a nézőkhöz vezet majd el téged?
Szandra: Színészként szeretném megtalálni az utat az emberek szívéhez. Színészként, akinek eszköze az éneklés. Mindkettő nagyon fontos szerepet játszik az életemben. Amióta az eszemet tudom, imádom a zenét, az éneklést, a színház varázsa pedig 15 éves koromban láncolt magához. Hál’ Istennek létezik egy olyan fogalom, hogy musicalszínész, így egyik “szerelemről” sem kell lemondanom.

VLM: Hogyan választottad ki, hogy milyen dalok kerüljenek be az est programjába?
Szandra: Mikor megszületett az ötlet, hogy csinálok egy zenés estet, elsősorban az volt a célom, hogy ezáltal a közönség jobban megismerjen. Csokorba szedtem a kedvenc dalaimat, természetesen minden nótához élmények fűzödnek, egy szerelem, egy barátság, egy csalódás… és ahelyett, hogy a bulvársajtóban teregetném ki a szennyest, ezen az estén “adom ki magamból”. Nyílván mindenki megtalálja majd azokat a helyzeteket, érzéseket, amelyeket már ő is megélt, ettől lesz szerintem igazán emberi és közvetlen ez az este.

VLM: Társulatos kollégáidat hívtad meg vendégművésznek. Ez egy egyszeri alkalom, vagy esetleg ha úgy adódna, a későbbiekben szívesen dolgoznál ismét velük?
Szandra: A pályán eltöltött 7 évem alatt rengeteg ember volt hatással rám. Sok barátság, rendkívül jó munkaviszony született ezidő alatt. Elhatároztam hát, hogy ha az a célom, hogy jobban megismerjenek a nézők, mindig bemutatok valakit, vagy valakiket, akik fontosak az életemben. Az első koncerten Keresztes Ildikót és Kalmár Gergelyt hívtam meg. Gergővel szinte együtt kezdtem el a pályát, Ildikó pedig a példaképem. A mostani estén három Társulatos kollégámat kértem fel, Feke Pált, Molnár Ágnest és Tóth Attilát. A Társulat című műsor kétségtelenül a legnagyobb élmény volt az eddigi életemben. A három említett művésszel bátran mondhatom, amellett, hogy imádok velük dolgozni, baráti viszony is kialakult. Elmondhatom ugyanezt a Társulat többi tagjáról is, egy nagy család lettünk, úgy gondolom, hogy ha lesz lehetőségem, mindenképpen szeretnék minél több társammal együtt énekelni.

Sok sikert kívánunk Szandrának!
 

Kapcsolódó tartalmak

A Pókember-musicalt januárban leveszik a Broadwayn

Volf Anna

Ismét különleges élményt nyújtott a jubileumi Operaház Fantomja

admin

Kellemes Karácsonyt kívánunk!

Vincze Dániel

20 érdekesség, amit nem tudtál A nyomorultakról

Vincze Dániel

Thriller – hírek a szereposztásról

admin