Hírek, beszámolók

Megkezdték a jövő évi Szegedi Szabadtéri Játékokra a jegyárusítást

Szeptember 15-től lehet jegyeket vásárolni a Szegedi Szabadtéri Játékok jövő évi előadásaira: a Dóm téri nyári fesztivál jövőre is izgalmas bemutatókat valamint visszatérő közönség-kedvencet kínál. Jegyárak tekintetében a következő évben is számos kedvezményes lehetőséget kínálnak a szervezők: a korábbi évekhez hasonlóan 2011-ben is lehet az előadásokra bérletet váltani, újdonságként azonban megjelenik a Szeged Kártya, amely segítségével akár 10 %-kal olcsóbban vásárolhatnak Szabadtéri jegyet.
Ehhez a kedvezményhez pontok gyűjtése szükséges, a REÖK kiállításainak látogatásával ez lehetséges – így fontos kiemelni, hogy az elkövetkező években három nagy nemzetközi tárlat megnyitását tervezik: John Lennon, Hundertwasser és Miró alkotásai lesznek láthatóak.

Jegyárak
A korábbi évek gyakorlatának megfelelően már augusztusban meghirdették a Szegedi Szabadtéri Játékok jövő évi produkcióit, és most a tavalyi évnél is hamarabb, a tegnapi nappal, szeptember 15-ével elindult a 2011-es évadra szóló Szegedi Szabadtéri Játékok belépőjegyeinek értékesítése. A jegyárak a dóm téri produkciók esetében 2900 forinttól kezdődnek, újszegedi előadásra pedig már 1500 forinttól vásárolhatnak belépőjegyet.

A korábbi évekhez hasonlóan a bérletvásárlásra is lehetőség nyílik.
A tavalyi évhez képest kibővült a bérletkonstrukciók kínálata is: 8-féle bérlettípus közül választhatnak. A Szegedi Szabadtéri Játékok számára fontos, hogy értékeket közvetítsen, így a jubileumi évadban olyan alapművek lesznek láthatóak, amelyek iskolai tanagyagban is szerepelnek, és ezáltal az alapműveltségünk részei. Most egy olyan bérlet is kapható, amellyel mind a négy előadást (Az ember tragédiája, A víg özvegy, Valahol Európában, Carmen) lehetőségük lesz megtekinteni.

Dóm téri bemutatók esetében két előadásra szóló bérletet 5 580 forinttól, négy előadásra szólót pedig 12 240 forinttól vásárolhatnak. Újszegedi előadásokra szóló bérletet 4000 forintért árusít a Szabadtéri.

Jegyek és bérletek kaphatóak Szegeden a REÖK jegyirodájában (Szeged, 6720, Tisza Lajos krt. 56.), országszerte az ismert jegyértékesítő pontokon, valamint interneten az Interticket rendszerén keresztül vásárolhatók meg a jövő nyári előadásokra szóló jegyek és bérletek.

Szeged Kártyával akár 10 %-kal olcsóbbak a Szabadtéri Jegyei.

Aki rendelkezik Szeged Kártyával, és kedvezményes áron megtekinti a REÖK kiállításait, gyűjtheti a pontokat, amelyek felhasználásával akár 10 %-kal olcsóbban vásárolhatja meg a Szabadtéri előadásaira szóló belépőjegyét.
Jelenlegi akció keretében a Rembrandt kiállítást tekinthetik meg 200 Ft-ért, amely mellé 10%-knyi kedvezményt érő pontokat kaphatnak. A pontgyűjtő szabályzatot és az aktuális akciókat olvashatják a Szegedi Szabadtéri Játékok (www.szegediszabadteri.hu) és a REÖK (www.reok.hu) internetes portáljain.

Kapcsolódó tartalmak

További fellépők a Tony-gálán

admin

Visszatekintés: a 2011/2012-es Broadway-évad zenés bemutatói (videóval)

Volf Anna

The Producers – próba

Nagy Péter

Kétnyelvű hétvége a budapesti operett-musical fesztiválon

jambor.dorottya

Monte Cristo grófja hőlégballonon érkezik a Margitszigetre

Buchmann-Horváth Emese