Hírek, beszámolók

Sztárok a gyerekekért jótékonysági gála a RaM Colosseumban

,,Sztárok a gyerekekért” címmel jótékonysági gála koncertet rendeznek november 19-én a Madarász utcai gyermekkórház ,,Gyermekkor Alapítvány”-a részére.

A rendezvényen olyan neves musical- és operettszínészek is közreműködnek, mint Bori Tamás, Fischl Mónika, Dolhai Attila, Janza Kata, Kerényi Miklós Máté, Kékkovács Mara, Homonnay Zsolt, Peller Károly, Pintér Tibor, Polyák Lilla, Szabó P. Szilveszter, Szendi Szilvi, Szerényi László, Szulák Andrea, Vadász Dániel valamint a Szegedi Kortárs Balett és a Váci szimfonikusok Farkas Pál vezényletével.

“Ezzel a koncerttel szeretnénk egyrészről anyagi támogatásban részesíteni a Madarász utcai gyermekkórházat, amire a mai gazdasági helyzetben nyilván nagyon nagy szükség van. Ezen túlmenően pedig fel akarjuk hívni a figyelmet arra, hogy megítélésünk szerint az élet és egészség védelme az egyik legnemesebb küldetés a világon. Akik pedig ezen belül is a gyerekek gyógyítását vállalják fel, olyan lelki terhet vállalnak magukra, ami különleges tiszteletet és támogatást érdemel. Más emberekért tenni, mindannyiunknak lehetősége, de az egészségügyi dolgozóknak önként vállalt, életre szóló missziója. Erről muszáj időről-időre szót ejteni. Nem szokhatjuk meg, hogy ők értünk vannak, nekünk is vállalnunk kell ebben- vagy akár másik közérdekű dologban- valamilyen munkát, terhet. Büszkék vagyunk arra, hogy nagyszerű emberek munkáját támogathatjuk, elismerésünket irántuk egy rendkívül sokszínű koncerten fejezhetjük ki.” – olvasható a színház honlapján.

A koncert támogatói: 

Ram Colosseum
Budapesti Operettszínház
Szigetszentmiklósi Sziget Színház
EPA Media
Bunt 24 Reklámügynökség

forrás: ramcolosseum.hu
 

Kapcsolódó tartalmak

Made in Hungária a Szolnoki Szigligeti Színházban

Bárány Anna

Luxemburg grófja premier Kaposváron

Volf Anna

Átadták a Városmajori Színházi Szemle díjait

Volf Anna

Tavaszébredés – Beszélgetés Kerényi Miklós Gáborral

Vincze Dániel

Musicalszínészek a Nemzeti Vágtán

admin