Hírek, beszámolók

Bemutatták a Szupersztárt a Madách Színházban

Az elmúlt hétvégén a Madách Színház Jézus Krisztus Szupersztár című előadásának mindhárom szereposztása bemutatkozott a teátrum színpadán.

Az első estén Feke Pál, Serbán Attila és Polyák Lilla, majd másnap Csengeri Attila, Varga Lajos és Balogh Anna, illetve harmadnap Tóth Attila, Száraz Tamás és Gallusz Nikolett bújhattak a Megváltó, valamint Júdás és Mária Magdolna bőrébe.

A nézői fogadtatást elnézve sikeresen vették a nehéz szerepekkel járó akadályokat, hiszen  a premierelőadásokat több helyen is szüneteltetni kellett a közönség szűnni nem akaró vastapsa miatt. Az előadások után fogadásokat tartott a színház, a pénteki premier után például maga a köztársasági elnök, Schmitt Pál is gratulált a társulatnak. Szirtes Tamás direktor pedig elmondta, igazi csapatmunka volt a darab színpadra állítása és a kiváló színészek valamint az energikus tánckar mellett a színház minden dolgozója, a világosítóktól a kellékesekig, mindenki megérdemli az ünneplést és a köszönetet.
A darab 2010 szeptemberi bemutatójára Miklós Tibor új szöveget írt, hogy még inkább maivá és emberibbé tehessék Jézus történetét. A különleges vetítési technikával megoldott előadásról hamarosan bővebb írást is olvashatnak a Viva la Musical! olvasói.

Kapcsolódó tartalmak

Robert Downey Jr. Tony-díjas szerzőpáros musicaljében

admin

Dzsessz és cigányzene házassága az Operettben

Buchmann-Horváth Emese

20 éve a zenés színpadokon Nyilas Misi története

Potyó Krisztián

Elhunyt a Hegedűs a háztetőn szerzője

admin

Merj élni, meghalni bárki tud – Frida ősbemutató az Átrium Film-Színházban

Buchmann-Horváth Emese