Hírek, beszámolók

Bemutatták a Szupersztárt a Madách Színházban

Az elmúlt hétvégén a Madách Színház Jézus Krisztus Szupersztár című előadásának mindhárom szereposztása bemutatkozott a teátrum színpadán.

Az első estén Feke Pál, Serbán Attila és Polyák Lilla, majd másnap Csengeri Attila, Varga Lajos és Balogh Anna, illetve harmadnap Tóth Attila, Száraz Tamás és Gallusz Nikolett bújhattak a Megváltó, valamint Júdás és Mária Magdolna bőrébe.

A nézői fogadtatást elnézve sikeresen vették a nehéz szerepekkel járó akadályokat, hiszen  a premierelőadásokat több helyen is szüneteltetni kellett a közönség szűnni nem akaró vastapsa miatt. Az előadások után fogadásokat tartott a színház, a pénteki premier után például maga a köztársasági elnök, Schmitt Pál is gratulált a társulatnak. Szirtes Tamás direktor pedig elmondta, igazi csapatmunka volt a darab színpadra állítása és a kiváló színészek valamint az energikus tánckar mellett a színház minden dolgozója, a világosítóktól a kellékesekig, mindenki megérdemli az ünneplést és a köszönetet.
A darab 2010 szeptemberi bemutatójára Miklós Tibor új szöveget írt, hogy még inkább maivá és emberibbé tehessék Jézus történetét. A különleges vetítési technikával megoldott előadásról hamarosan bővebb írást is olvashatnak a Viva la Musical! olvasói.

Kapcsolódó tartalmak

SEREGI-DÍJAT ALAPÍTOTT A MAGYAR ÁLLAMI OPERAHÁZ

Buchmann-Horváth Emese

Jézus Krisztus Szupersztár a Madách Színházban

admin

Orczy Emma és a Vörös Pimpernel

Vincze Dániel

Az ember érzi a súlyt, ami rá nehezedik

Vincze Dániel

Lady Budapest fotóspróba 2016.10.19 (Vágó Bernadett-Szerényi László)

Stern Ágnes