Hírek, beszámolók

Új beállók az Operettszínház előadásaiban

Meglepetésekkel indul a november a Budapesti Operettszínházban: két igen sikeres darab újabb szereposztásban is látható lesz ezentúl.

2004-ben került bemutatásra a Rómeó és Júlia című musical,melyet azóta is hatalmas sikerrel játszanak az Operettszínház színpadán. Az eredeti szereplőgárdához csatlakoznak a Pesti Broadway Stúdió volt növendékei. Kocsis Dénes Rómeó, Kádár Szabolcs pedig Paris szerepében mutatkozhat be az Operett közönségének. A Színművészeti Egyetem hallgatója, Sándor Péter (akit a nézők a Lévay Musical Énekversenyről ismerhetnek) Tybaltként, a Pesti Broadway Stúdió jelenlegi növendéke, Brasch Bence pedig Mercutióként debütál a darabban november 16-án, 18-án és 29-én. Mellettük Lőrinc barát szerepében az ismert musicalszínész, Szomor György tér vissza az Operettszínházba.

A másik újítás a Szabó Magda regénye alapján készült Abigél szereposztásában történt. Eddig csak negatív karakterek megformálása fűződött Szabó P. Szilveszter nevéhez, ám október 27-én Kőnig tanár úr szerepében mutatkozott be a nagyérdemű előtt. A rendező, Somogyi Szilárd átalakított néhány jelenetet, valamint Kőnig tanár úr figuráján is változtatott, így a művész egy felújított előadáshoz csatlakozhatott. Legközelebb november 19-én és 20-án láthatjátok Szabó P. Szilvesztert Kőnig tanár úr szerepében a Thália Színház színpadán.

A Rómeó és Júlia új szereplőiről való hosszabb cikkünket itt olvashatjátok, az új beállókkal való interjúinkat pedig Ifjú Tehetségek rovatunkban.

Kapcsolódó tartalmak

Jótékonysági előadás (Operettszínház, Erdei kalamajka, 2012. 02. 22.)

Czibulka Stella

Újabb musicalek kerülnek le a műsorról Londonban és New Yorkban

admin

Joseph McGinty Nichol rendezi a Spring Awakening filmet

admin

Nem tudok élni nélküled (József Attila Színház)

Szűcs-Szabó Marianna

A zene világnapja – La folie

Stern Ágnes