Hírek, beszámolók

Új beállók az Operettszínház előadásaiban

Meglepetésekkel indul a november a Budapesti Operettszínházban: két igen sikeres darab újabb szereposztásban is látható lesz ezentúl.

2004-ben került bemutatásra a Rómeó és Júlia című musical,melyet azóta is hatalmas sikerrel játszanak az Operettszínház színpadán. Az eredeti szereplőgárdához csatlakoznak a Pesti Broadway Stúdió volt növendékei. Kocsis Dénes Rómeó, Kádár Szabolcs pedig Paris szerepében mutatkozhat be az Operett közönségének. A Színművészeti Egyetem hallgatója, Sándor Péter (akit a nézők a Lévay Musical Énekversenyről ismerhetnek) Tybaltként, a Pesti Broadway Stúdió jelenlegi növendéke, Brasch Bence pedig Mercutióként debütál a darabban november 16-án, 18-án és 29-én. Mellettük Lőrinc barát szerepében az ismert musicalszínész, Szomor György tér vissza az Operettszínházba.

A másik újítás a Szabó Magda regénye alapján készült Abigél szereposztásában történt. Eddig csak negatív karakterek megformálása fűződött Szabó P. Szilveszter nevéhez, ám október 27-én Kőnig tanár úr szerepében mutatkozott be a nagyérdemű előtt. A rendező, Somogyi Szilárd átalakított néhány jelenetet, valamint Kőnig tanár úr figuráján is változtatott, így a művész egy felújított előadáshoz csatlakozhatott. Legközelebb november 19-én és 20-án láthatjátok Szabó P. Szilvesztert Kőnig tanár úr szerepében a Thália Színház színpadán.

A Rómeó és Júlia új szereplőiről való hosszabb cikkünket itt olvashatjátok, az új beállókkal való interjúinkat pedig Ifjú Tehetségek rovatunkban.

Kapcsolódó tartalmak

Misztikus filmsorozat indul az m1-en

admin

Valahol Európában a Magyar Színházban

Buchmann-Horváth Emese

Érinthetetlenek dedikálás (2012. 04. 27.)

Tóth Barbara

Roby Lakatos: Dupla koncert Budapesten

Vincze Dániel

Melanie C kapta Mária Magdolna szerepét

Volf Anna